1-op-1 format

Vind je het lastig om in deze tijd van Corona in verbinding te blijven met medewerkers? De positiviteit, motivatie en betrokkenheid op peil te houden in een situatie waarin al zoveel is veranderd en ieder zijn eigen uitdagingen heeft? 

Je hebt iedereen hard nodig en je wil je medewerkers graag ondersteunen maar communicatie en transparantie zijn wat minder vanzelfsprekend nu je op afstand thuis werkt. Door groei- en ontwikkelgesprekken gewoon te voeren en juist nu extra aandacht te besteden aan waardering, behoud je betrokkenheid, creëer je duidelijkheid over verwachtingen en voelen medewerkers zich gesteund en gehoord. 

 

In dit 1 - op - 1 format geven we een aantal tips om waardevolle gesprekken te blijven voeren. Al is het maar een 10 minuten check-up iedere week, zorg dat je in gesprek blijft met elkaar.
 

Groei is voor iedereen, dat is waar we bij Treams in geloven. Het levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op voor mensen, teams en organisaties. In een groeiende organisatie ontstaat er ruimte voor medewerkers om te groeien en te ontwikkelen. Leer meer over Treams...

Wil je ook niets missen?

  • LinkedIn - White Circle

Benieuwd hoe onze tool eruit ziet?