Haal het beste in je team naar boven

Luister oprecht naar je medewerkers, motiveer met duidelijke doelen en inspireer hen om te ontwikkelen met ons alles-in-één groeiplatform.

Onze missie gaat verder dan alleen het bouwen van geweldige software

Wij leveren de kennis, training en community die je nodig hebt om het beste in je team naar boven te halen.

Door performance management en talentontwikkeling te combineren in één platform stelt Treams jou in staat om medewerkers de beste versie van zichzelf te laten zijn. Treams faciliteert een slim, eenvoudig en inspirerend platform dat ontwikkelen en presteren continu aanmoedigt. Ontwikkeld voor medewerkers!

Bespaar waardevolle tijd

Gemiddeld zijn managers 200 uur per jaar bezig met beoordelen. Laat Treams je gehele gesprekscyclus automatiseren en zorg voor het juiste gesprek op het juiste moment. Bespaar tijd en energie van medewerkers en leidinggevenden voor activiteiten die waardevol zijn.

Behoud toptalent

Wanneer een gewaardeerde medewerker vertrekt kan dat 6 tot 9 maanden salaris kosten om deze medewerker te vervangen. De kennis en ervaring die vertrekt is soms onbetaalbaar. Treams geeft je strategische inzichten die je helpen om doorstroom te faciliteren en ongewenste uitstroom van toptalent te voorkomen.

Maak werk leuker

Je wil dat je medewerkers blijven groeien, maar het moet wel leuk blijven. Met het toegankelijke platform van Treams heb je iedereen in no-time aan de slag. Onze unieke aanpak blijft inspireren, goede gesprekken gegarandeerd!

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams die Treams gebruiken

Uit onderzoek onder 1000 medewerkers van Swapfiets bleek dat zij meer behoefte hadden aan persoonlijke ontwikkeling. Ze wilden meer inzicht in hun toekomstperspectief en wilden hun persoonlijke doelen op ieder moment scherp hebben. In Treams werkt dit heel gemakkelijk. Zo was de samenwerking geboren.”

Sophie van Neer, HR-adviseur bij Swapfiets

Blijf op de hoogte van...

Blog Treams

Inspirerende blogs voor meer informatie over alles wat met performance- en talentmanagement te maken heeft.

E-book over doelen stellen

Gratis, praktische e-books die je helpen met het stellen van doelen, vragen en geven van feedback en andere onderwerpen met betrekking tot performance- en talentmanagement.

Evenementen Treams

Tijdens onze online en offline events nemen we je stap voor stap mee in nieuwe manieren van werken, benieuwd wat we allemaal te bieden hebben?