Treams voor advocatuur

Bied medewerkers een helder groeiperspectief

In de advocatuur is zorgvuldigheid en oog voor detail, en de mens, essentieel om succesvol te zijn. Met veel kennis van zaken en ijzersterke juridische know-how komen onze klanten tot een helder advies. Treams helpt om met helderheid en zorgvuldigheid een duidelijk ontwikkelperspectief te bieden aan hun medewerkers. Als medewerkers zich continu ontwikkelen, krijgt de cliënt altijd het beste resultaat. Samen zorgen we ervoor dat ontwikkeling en aandacht voor talent worden verweven in de gesprekken tussen meester en gezel.

Met behulp van technologie...

Medewerkers regie geven over hun carrière

Het stellen van doelen motiverend en zinvol maken

Tijd besparen dankzij focus op wat belangrijk is

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams die Treams gebruiken

Feedback en doelen

Geef medewerkers de regie over hun carrière

Medewerkers presteren het best wanneer zij zelf aan het roer staan van hun eigen ontwikkeling. Door medewerkers deze verantwoordelijkheid te geven, haal je gemakkelijk werk weg bij de manager. Door medewerkers op het juiste moment feedback op te laten halen bij de juiste mensen is een beoordeling niet langer subjectief en maak je het eerlijk voor iedere medewerker.

Doelen stellen, volgen en bereiken!

Maak het stellen van doelen motiverend en zinvol

Doelen zijn pas waardevol als ze naadloos onderdeel zijn van iemands werkzaamheden. Daarnaast is het essentieel dat medewerkers zelf hun doelen opstellen en prioriteiten kiezen. Pas dan zullen doelen leiden tot betere prestaties. Treams zorgt ervoor dat medewerkers hun persoonlijke doelen kunnen afstemmen op organisatiedoelen en maakt de resultaten tastbaar.

Online doelen stellen

Focus op wat belangrijk is

Bespaar tijd door focus op wat belangrijk is

Verspil niet langer tijd aan repititieve, moeizame taken. Met Treams automatiseer je deze volledig zodat jij  je kan focussen op wat er echt toe doet. Alle medewerkers kunnen worden beheerd vanuit één overzichtelijk dashboard. Zo kunnen managers de voortgang bekijken, herinneringen sturen en inzoomen op prestaties. Door continu in gesprek te zijn met medewerkers worden beoordelingsgesprekken niet langer als ‘moetje’ ervaren.

Treams gebruikerservaring

34%

minder werving- en selectiekosten dankzij interne invulling

89%

Van de medewerkers is zeer tevreden over Treams dankzij de personalisatie van performance management

25%

Meer behoud van toptalent dankzij het bieden van ontwikkelperspectief en groeikansen

Om de medewerkers voldoende bagage te geven en ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten, ligt de focus bij ons nu op de ontwikkeling van talenten. We hebben meer talent in huis dan we denken, daarom willen wen aar het denken in rollen in plaats van functies. We richten ons op de natuurlijke talenten die iemand heeft. Waar ben je goed in, wat vind je leuk en waar voel je je prettig bij?  Dat houdt in dat we functies loslaten en ons richten op de rollen die iemand kan hebben binnen onze organisatie en welke bijdrage je daarmee kunt leveren aan de doelen van Wonen Limburg.”

Tonny Gallardo, Officemanager bij Wonen Limburg

Lees meer...

Vind gemakkelijk talent met Treams

DOORSTROOM

Zet de achterdeur dicht. Bied toptalent een uitdagend perspectief

Wanneer een gewaardeerde medewerker vertrekt kan dat 6 tot 9 maanden salaris kosten om deze medewerker te vervangen. Treams is uitgerust met verschillende strategische inzichten die je helpen om doorstroom te faciliteren en ongewenste uitstroom van toptalent te voorkomen.

Inzicht in de prestaties en ontwikkeling van ieder team in Treams

SNELGROEIENDE ORGANISATIE

Zet organisatiegroei om in ontwikkelkansen voor medewerkers

Voor toptalent is het missen van uitdagend werk de belangrijkste reden om bij een organisatie te vertrekken. Het voordeel voor (snel)groeiende organisaties is dat er elke dag weer nieuwe uitdagingen zijn. De organisatie is continu in beweging en dit biedt volop kansen voor medewerkers om door te groeien. Treams maakt het makkelijk om deze ontwikkelkansen inzichtelijk te maken en te verzilveren. Zo behoud je talent en verlies je waardevolle medewerkers niet aan de concurrent. 

Inzicht in managers die het goed doen in Treams

BETROKKENHEID

Creeër het team waar iedereen in wil zitten

Onderzoek toont aan dat een hoge betrokkenheid leidt to meer productiviteit, retentie en winstgevendheid. Treams geeft je real-time inzicht in de medewerkersbetrokkenheid en biedt bruikbare gegevens om ontwikkeling te stimuleren en betrokkenheid te verhogen.