Divers personeelsbestand

Personaliseer performance management en laat iedereen presteren.

Of het nou gaat om verschillende niveaus, functies, leeftijd, cultuur of werklocatie. Treams heeft voor iedere medewerker een passende ervaring die leidt tot persoonlijke groei. En oh ja, Treams is beschikbaar op ieder device.

Vergeet one size fits all. Omarm diversiteit!

Ontwikkelacties die aansluiten bij wat een medewerker kan en wil

Ruimte voor ieders eigen initiatief en prioriteiten

Voor iedereen beschikbaar, ook zonder laptop van de zaak

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams die Treams gebruiken

Templates voor ieder profiel

Sluit ontwikkelacties aan op de behoefte van iedere medewerker

One size fits all geldt al lang niet meer als het gaat om de ontwikkeling en prestaties van medewerkers. En dus ook niet in het personeelsbestand. Op basis van jarenlange ervaring hebben we verschillende templates samengesteld die ervoor zorgen dat de ontwikkelcyclus goed aansluit bij wat iemand kan en wil. Of je nou pakketbezorger of salesmedewerker bent. Zo wordt persoonlijke groei voor iedereen haalbaar en dat leidt tot een hogere motivatie en tevredenheid van àlle medewerkers.

Templates voor performance management cyclus
Online doelen stellen

Medewerkers aan het roer van hun ontwikkeling

Ruimte voor eigen initiatief en prioriteiten

Wanneer iemand zelf zijn doelen opstelt en prioriteiten bepaalt voor persoonlijke ontwikkeling, is iemand gemiddeld 4x meer gedreven om deze doelen ook te behalen. Naast de ontwikkelacties die vanuit de organisatie gewenst zijn, is er dan ook alle ruimte voor medewerkers om zelf invulling te geven aan ontwikkelacties. Zo kan iemand op elk moment zelf om feedback vragen, ontwikkeldoelen op- of bijstellen en op zoek gaan naar collega’s met specifieke kennis of ervaring. 

Toegankelijk voor iedereen

In elke taal en vanaf elk device

Niet al je medewerkers hebben beschikking over een laptop of telefoon van de zaak. Toch kunnen ze altijd en overal inloggen bij Treams dankzij de allernieuwste mobile first technologie. Een download van een app op hun privé telefoon is zelfs niet nodig! Wel kan iedereen met één simpele klik direct inloggen in jullie mobiele Treams omgeving. Uiteraard kan elke medewerker in zijn eigen voorkeurstaal werken met Treams. Daarom werkt Treams ideaal voor internationale teams. C’est super, non?  

Treams mobiele app

Treams gebruikerservaring

6

Het aantal talen dat standaard in Treams beschikbaar is. Sluit qua taal en content aan bij de wereldwijd verschillende culturen van samenwerken. Ideaal voor internationale teams.

86%

Van de medewerkers zijn zeer tevreden over Treams dankzij ontwikkelacties die op hun eigen niveau zijn afgestemd.

41%

van al onze gebruikers gebruikt Treams alleen via hun mobiele telefoon.

Logo brabantia

Wij willen dat onze medewerkers zich ontwikkelen. Daarvoor heb je de input van een ander nodig. Treams heeft medewerkers bewust gemaakt dat het krijgen en geven van feedback niet eng is en complimenten geven leuk is!

Petra Hasselo, HR-manager bij Brabantia

Lees meer...

Vind gemakkelijk talent met Treams

DOORSTROOM

Zet de achterdeur dicht. Bied toptalent een uitdagend perspectief

Wanneer een gewaardeerde medewerker vertrekt kan dat 6 tot 9 maanden salaris kosten om deze medewerker te vervangen. Treams is uitgerust met verschillende strategische inzichten die je helpen om doorstroom te faciliteren en ongewenste uitstroom van toptalent te voorkomen.

Inzicht in de prestaties en ontwikkeling van ieder team in Treams

SNELGROEIENDE ORGANISATIE

Zet organisatiegroei om in ontwikkelkansen voor medewerkers

Voor toptalent is het missen van uitdagend werk de belangrijkste reden om bij een organisatie te vertrekken. Het voordeel voor (snel)groeiende organisaties is dat er elke dag weer nieuwe uitdagingen zijn. De organisatie is continu in beweging en dit biedt volop kansen voor medewerkers om door te groeien. Treams maakt het makkelijk om deze ontwikkelkansen inzichtelijk te maken en te verzilveren. Zo behoud je talent en verlies je waardevolle medewerkers niet aan de concurrent. 

Inzicht in managers die het goed doen in Treams

BETROKKENHEID

Creeër het team waar iedereen in wil zitten

Onderzoek toont aan dat een hoge betrokkenheid leidt to meer productiviteit, retentie en winstgevendheid. Treams geeft je real-time inzicht in de medewerkersbetrokkenheid en biedt bruikbare gegevens om ontwikkeling te stimuleren en betrokkenheid te verhogen.