Activeer medewerkers om te groeien met doelen

Creëer betrokkenheid, alignment en bereik samen de belangrijkste doelen. Stel medewerkers in staat om doelen te stellen, voortgang te tracken en hun bijdrage te koppelen aan organisatiedoelen.

TEAM- EN ORGANISATIEDOELEN

Bereik je belangrijkste doelen, samen.

In Treams stel je eenvoudig organisatie-, team-, en persoonlijke doelen op. Wij geloven in de kracht van kortcyclisch werken: deel je doelen op in kleinere (sub-)doelen en track doorlopend de voortgang. Zo zorg je ervoor dat de doelen motiveren en dat is belangrijk om de betrokkenheid rondom de gestelde doelen te verhogen. Treams ondersteunt vele formats: onder andere SMART doelen, OKR’s, FAST en anderen.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELDOELEN

Sluit persoonlijke doelen aan op de richting en ambitie van de organisatie

Medewerkers hebben in Treams altijd zich op de belangrijkste prioriteiten van de organisatie. Dit inspireert hen om nieuwe dingen te gaan leren, proberen of ontwikkelen. Op die manier helpt Treams medewerkers om eenvoudig duidelijke, meetbare (groei)doelen te stellen die waardevolle resultaten opleveren èn relevant zijn.

TREAMS ANALYTICS ®

Stuur tijdig bij en breng focus aan op basis van continu inzicht

In Treams Analytics ® krijg je in één oogopslag inzicht in de status en voortgang van gestelde doelen. Deze inzichten kun je verder verfijnen op team, afdeling, manager en individu. Zo helpt Treams je te identificeren waar het goed gaat en waar actie nodig is om alsnog de doelen te behalen.

TIJDLIJNEN

Samen ontwerpen we de ideale gesprekscyclus

Verschillende medewerkersgroepen met verschillende behoeftes. In Treams personaliseer je de gehele HR-cyclus. Dit leidt tot persoonlijke groei en betere prestaties. We houden rekening met verschillende niveaus, werklocaties en functies. Personalisatie is key!

Het alles in één groeiplatform

GESPREKKEN

Voer betekenisvolle gesprekken die ontwikkeling ondersteunen

Neem afscheid van verouderde, inflexibele formulieren en beladen gesprekken.

FEEDBACK

Geef en ontvang waardevolle feedback

Waardevolle feedback stimuleert groei, samenwerking en innovatie. Krijg de feedback die je nodig hebt om harder te groeien.

LEREN

Creëer jouw interne academie in minuten

Onboard en train medewerkers en til ze naar een hoger level met de learning module van Treams.

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams die Treams gebruiken

SERVICE

Partners vanaf dag één

Vanaf het moment dat je met de implementatie van Treams begint, zijn we partners. Treams is meer dan alleen software. Ons team leidt jullie door deze verandering. Van implementatie en onboarding tot de adoptie en het uitbouwen. Ons ervaren team van mensen staat klaar om ervoor te zorgen dat je het meeste uit Treams haalt. Als gids, adviseur en vriend: stap voor stap.

INTEGRATIES

Integreer met je favoriete tools

Het importeren van medewerkersgegevens is eenvoudig dankzij onze integraties. Zo ben je binnen no-time klaar voor de start.