Feedback vragen; dé brandstof voor persoonlijke ontwikkeling

In de ideale wereld heeft ieder bedrijf de cultuur waarin mensen van nature feedback geven wanneer ze zien dat iets goed, of juist niet goed, gaat. Actief. Elke dag. Samen!

360 graden feedback als vertrekpunt

Om écht te kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling is het essentieel dat mensen vanuit verschillende invalshoeken feedback vragen. Het introduceren van 360 graden feedback zorgt ervoor dat ook klanten, zakenpartners of andere partijen waardevolle input kunnen geven. Feedback vragen van al deze externe partijen helpt om een completer beeld te krijgen. Want wie kan er nou beter feedback geven dan de mensen waar je dag in dag uit mee samenwerkt? Door te beginnen met het vragen van feedback, neem je de spanning bij de feedbackgever weg. De vrager stelt zich namelijk open voor feedback.. In onze feedback tool kan je met behulp van een zelf samen te stellen feedback vragenlijst (met daarin meer dan 100 voorbeeldvragen) iedereen feedback vragen. Het systeem maakt het ook mogelijk om via een mobiele feedback app op ieder gewenst moment van de dag feedback te vragen en geven. Vergeet iemand te reageren? Geen probleem; het systeem geeft een aantal friendly reminders om zo toch de waardevolle input te verzamelen. Hierdoor wordt feedback niet langer alleen vanuit de manager of teamleider gegeven. Met deze stap worden juist de mensen betrokken waarmee dagelijks wordt samengewerkt.

Direct bekijken hoe onze feedback app eruit ziet?

Overal en altijd feedback vragen

Mobile first! En dat geldt ook voor Treams. Dankzij de feedback app kun je feedback vragen waar en wanneer je maar wilt.

Ook stuur je in de feedback tool Treams eenvoudig een 360 graden feedbackverzoek uit, want wie weet er beter hoe jij presteert dan de mensen waar je mee samenwerkt?

Start met feedback vragen

Compliment!

Complimenteer mensen, focus op sterktes in plaats van zwaktes. 

Complimenten zijn krachtiger als ze specifiek geformuleerd zijn. No worries, daar helpt onze feedbacktool je bij!

Stimuleer persoonlijke ontwikkeling en groei harder door feedback onderdeel uit te maken van de digitale gesprekscyclus.

Kies in onze feedback tool uit meer dan 100 vooraf ingeladen vragen of stel een eigen vragenlijst samen.

Leer mensen eerst om feedback te vragen, niet te geven. Door het stellen van een gerichte vraag krijg je betere feedback terug. Fijn voor de ontvanger en gever!

Feedback vragen op de doelstellingen die je hebt geformuleerd? Met één klik op de knop doe je dat via onze software!

 

Vier voordelen volgens onze klanten die ook jou verder gaan helpen!

Begeleiding

Door middel van hulpvragen leert de software hoe opbouwende feedback vragen en geven werkt.

Laagdrempelig

Dankzij de mobiele feedback app is het geven van (360 graden) feedback altijd en overal mogelijk.

Integratie

De feedbackmodule is te koppelen aan onze andere modules: doelen stellen en persoonlijke ontwikkeling

Het stimuleert

Te vaak vergeten we elkaar te complimenteren of waarderen. Nu niet meer!

Het mooie is dat je het niet alleen van je leidinggevende hoort hoe je functioneert, maar het hele jaar door feedback kunt vragen van je collega’s en iedereen buiten je organisatie. En niet meer op papier, maar digitaal via een feedback app. Dat maakt het een stuk laagdrempeliger en sneller.

Ruit met schaduw-05.png
Infoland logo

Koppel de feedbackmodule naadloos met onze andere modules:

Doelen stellen

Door de waan van de dag wordt nog wel eens vergeten om reële doelen te stellen en deze te monitoren. Een gemiste kans. Hoe je dit kunt veranderen?

Persoonlijke ontwikkeling

Een leven lang leren is in het digitale tijdperk meer dan ooit van belang. Hoe faciliteer je verschillende generaties in dit proces?

Groei is voor iedereen, dat is waar we bij Treams in geloven. Het levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op voor mensen, teams en organisaties. In een groeiende organisatie ontstaat er ruimte voor medewerkers om te groeien en te ontwikkelen. Leer meer over Treams...

Wil je ook niets missen?

  • LinkedIn - White Circle

Benieuwd hoe onze tool eruit ziet?