Ontdek je sterke punten en ontwikkelkansen

De beste feedback is de feedback waar je zelf om vraagt. Treams stelt je medewerkers in staat om dat op een eenvoudige manier te doen. Geef medewerkers zelf de regie en stimuleer een cultuur van leren en ontwikkelen.

360 GRADEN FEEDBACK

Feedback vanuit meerdere invalshoeken

Wie kan jou beter feedback geven dan de mensen waar je dagelijks mee samenwerkt? Vraag collega’s, leveranciers en klanten om 360° feedback: het kan allemaal in Treams.

TEMPLATES

Een vliegende start met behulp van onze templates

Ga direct van start met vooraf ingeladen templates. De kwaliteit van de feedbackvraag is belangrijk voor de kwaliteit van de feedback die je terugkrijgt. Met behulp van onze templates ben je verzekerd van goede feedbackvragen. We adviseren jullie welke templates het beste passen bij jullie organisatie. Zo helpen we je met onze best practices en content met het inrichten van jullie ideale feedbackcyclus.

COMPLIMENTEN

Ervaar de kracht van een compliment

Het benoemen en vieren van successen is een belangrijk onderdeel van een feedbackcultuur. Met één klik op de knop stuur je jouw collega een compliment en erken je hun goede werk. Je medewerkers zullen erg blij zijn met de waardering en het vertrouwen dat ze ontvangen!

TREAMS ANALYTICS ®

Inzicht in jouw feedbackcultuur

In Treams Analytics ® krijg je in één oogopslag zicht op het feedbackgedrag in jouw organisatie. Zo zie je hoe vaak er feedback is gevraagd en gegeven, maar ook op welke categorieën jullie mensen uitblinken. Treams Analytics ® biedt een schat aan informatie. Hierna kun je nooit meer zonder!

Het alles in één groeiplatform

DOELEN

Bereik samen je belangrijkste doelen

Stel je eenvoudig team-, organisatie- en persoonlijke doelen en volg je de voortgang.

GESPREKKEN

Voer betekenisvolle gesprekken die ontwikkeling ondersteunen

Neem afscheid van verouderde, inflexibele formulieren en beladen gesprekken.

LEREN

Creëer jouw interne academie in minuten

Onboard en train medewerkers en til ze naar een hoger level met de learning module van Treams.

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams die Treams gebruiken

SERVICE

Partners vanaf dag één

Vanaf het moment dat je met de implementatie van Treams begint, zijn we partners. Treams is meer dan alleen software. Ons team leidt jullie door deze verandering. Van implementatie en onboarding tot de adoptie en het uitbouwen. Ons ervaren team van mensen staat klaar om ervoor te zorgen dat je het meeste uit Treams haalt. Als gids, adviseur en vriend: stap voor stap.

INTEGRATIES

Integreer met je favoriete tools

Het importeren van medewerkersgegevens is eenvoudig dankzij onze integraties. Zo ben je binnen no-time klaar voor de start.