Snelgroeiende organisatie

Zet organisatiegroei om in ontwikkelkansen voor medewerkers

Voor toptalent is het missen van uitdagend werk de belangrijkste reden om bij een organisatie te vertrekken. Het voordeel voor (snel)groeiende organisaties is dat er elke dag weer nieuwe uitdagingen zijn. De organisatie is continu in beweging en dit biedt volop kansen voor medewerkers om door te groeien. Treams maakt deze ontwikkelkansen inzichtelijk. Zo verlies je waardevolle medewerkers niet aan de concurrent. 

Inzicht in prestaties van teams en afdelingen - treams

Stroomlijn performance management met de snelle groei van je organisatie

Voor iedere medewerker een persoonlijke cyclus

Stuur tijdig bij en breng focus aan

Een verlengstuk van je merk

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams die Treams gebruiken

Personaliseer

Voor iedere medewerker een persoonlijke cyclus

Treams sluit ontwikkelacties naadloos aan op zowel de timing als op de inhoud van iemands rol. Wat volgt is een slimme reeks van milestones op het juiste moment. Deze zijn zo uitgewerkt dat ze perfect aansluiten bij iemands dagelijkse praktijk: een pakketbezorger krijgt andere acties dan een webdeveloper. Treams automatiseert dit proces volledig. Deze werkwijze is succesvol bij al onze klanten en dat is niet gek: ontwikkeling is veel leuker als het behapbaar, gepersonaliseerd en uitdagend is voor iedereen. 

Online doelen stellen

Groei slimmer

Stuur tijdig bij en breng focus aan

In een snelgroeiende organisatie is het een uitdaging om de juiste focus te bewaren en de groei te stroomlijnen. Het verbinden van individuele- en teamdoelen met de top prioriteiten van de organisatie is een sleutel voor succes. In kortcyclische sprint zorgt Treams ervoor dat medewerkers altijd weten wat op dat moment belangrijk is. En dat is voor hen ook weer essentieel want een bijdrage leveren die voor de organisatie relevant is, is de grootste motor van een gevoel van zingeving in het werk. 

Het oog wil ook wat

Een verlengstuk van je merk

Met Treams krijg je niet zomaar een app, je krijgt jouw app! Imponeer je medewerkers met een prachtige en inspirerende online omgeving in jullie eigen look & feel. Medewerkers die trots zijn op hun werkgever stralen dit uit naar elkaar, klanten en toekomstige collega’s. Geef ze nog meer reden om trots te zijn op hun werkgever en investeer met Treams direct in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.  

Treams gebruikerservaring

4x

meer betrokken medewerkers doordat zij zelf hun doelen opstellen

89%

van de medewerkers is zeer tevreden over Treams dankzij de personalisatie van performance management

25%

Meer behoud van toptalent dankzij het bieden van ontwikkelperspectief en groeikansen

Uit onderzoek onder 1000 medewerkers van Swapfiets bleek dat zij meer behoefte hadden aan persoonlijke ontwikkeling. Ze wilden meer inzicht in hun toekomstperspectief en wilden hun persoonlijke doelen op ieder moment scherp hebben. In Treams werkt dit heel gemakkelijk. Zo was de samenwerking geboren.”

Sophie van Neer, HR-adviseur bij Swapfiets

Lees meer...

Logo Swapfiets

KLANTVERHAAL

Swapfiets vindt oplossing bij het stellen van doelen en creëren van een feedbackcultuur.

Het afgelopen jaar deed Swapfiets een onderzoek onder meer dan 1000 medewerkers, waaruit bleek dat zij behoefte hadden aan meer persoonlijke ontwikkeling. Ze wilden meer inzicht in hun toekomstperspectief binnen Swapfiets en wilden hun persoonlijke doelen scherp hebben. De samenwerking tussen Swapfiets en Treams was geboren.

UITGELICHT ARTIKEL

Hoe bied je medewerkers een ontwikkelperspectief?

Om als organisaties te kunnen groeien moeten medewerkers ook continu blijven ontwikkelen. Daarnaast is persoonlijke groei en ontwikkeling voor de toekomstige generatie een must. Maar hoe faciliteer je dit als organisatie?

E-book over doelen stellen

E-BOOK

Doelen stellen

Ken je het gevoel? Je staat al een tijdje stil in je ontwikkeling. En omdat de wereld zo snel gaat, is stilstaan eigenlijk achteruit gaan. Je stelt geen doelen en werkt eigenlijk zonder richting. Zonder stip op de horizon en dus weet je totaal niet waar het naartoe gaat met jouw ontwikkeling. Tijd voor verandering!