Treams

treams - hr & talent application

Microlab 5e verdieping
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
Nederland

Bel: +31(0)40 – 744 08 88
Mail: info@treams.nl

Basic Fit zet Treams internationaal in om performance management in lijn te brengen met de strategische doelstellingen. Zo weten medewerkers precies welke doelen er voor hen zijn en wat hun bijdrage is aan het geheel.

Basic-Fit is een jonge, dynamische en sterk groeiende fitness keten met een duidelijke missie. Ze vinden dat sporten betaalbaar en laagdrempelig moet zijn zodat iedereen die fit wilt worden, fit kan worden. Het Nederlandse bedrijf Basic-Fit is de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten explosief gegroeid. Inmiddels zijn er meer dan 300 Basic Fit clubs in 5 Europese landen.

LogoBFmrt2016

Danielle Leclercq, International HR Manager: wij zijn heel blij met Treams! We zijn een ambitieuze organisatie die volop groeit. Treams levert ons waardevolle inzichten op over onze mensen, zodat zij met ons mee kunnen groeien. Bij Basic-Fit faciliteren we zaken zo dat sporten voor onze leden simpel en overzichtelijk is. Deze ongecompliceerdheid zoeken we ook in alle systemen voor onze medewerkers. Echt iedereen kan werken met Treams. Ik kan nationaal en internationaal rapporteren, mensen werken lokaal in hun eigen taal. Wat ik van onschatbare waarde vind, is dat Treams zich continu kan aanpassen aan ons interne proces. Onze organisatie is letterlijk altijd in beweging. We zijn dan ook continu bezig om op onze processen bij te stellen en te verbeteren en Treams kan daarop aanhaken. Treams is een belangrijke partner voor onze verdere professionalisering en we werken met veel plezier samen.

eenduidigheid

Basic Fit heeft een krachtige visie op het bereiken van hun internationale strategie. Ze werken hard aan eenduidigheid in de organisatie: van binnen en van buiten is hun concept congruent. Medewerkers en leden worden optimaal gefaciliteerd om hun doelen te behalen. En dat werkt: Basic Fit groeit explosief.