Treams voor ICT

Performance management in agile organisaties

We denken anders over werk. Van de plek waar we werken, tot diepgewortelde ideeën over de hiërarchie in organisatie. Dankzij die veranderende blik op werken, wordt het werken in teams volledig vernieuwd. We stoppen met top-down aansturing, en werken steeds vaker in agile teams. Leiderschap en verantwoordelijkheden worden binnen de teams ingevuld. Treams sluit performance management hier naadloos op aan met een groeicyclus die zich aanpast aan de behoefte van elk team en iedere medewerker.

Stroomlijn performance management en groei sneller

Vind collega's met de juiste skills, kennis en ervaring

Vind en behoud toptalent

Stuur tijdig bij en breng focus aan

Sluit je aan bij meer dan 10.000 ICT-teams die Treams gebruiken

Bouw sterke teams

Vind collega's met de juiste skills, kennis en ervaring

Om de juiste mensen te kunnen vinden is het essentieel om goed te kunnen zoeken. Met Treams zoek je heel eenvoudig op basis van naam, functie, afdeling, vaardigheden, skills, ervaring en noem maar op. Dit helpt medewerkers om de juiste mentor of coach te vinden en HR en managers om klussen en vacatures snel in te vullen. Win-win!

Vind de juiste medewerkers met de juiste skills of ervaring
Inzicht in talent binnen organisatie - Treams

Vind en behoud toptalent

Houd je beste mensen binnen, en weg van je concurrenten

Worden medewerkers continu uitgedaagd en kunnen zij ontwikkelen? Dan blijven zij langer. Treams geeft je de inzichten die je nodig hebt om de behoeften van de medewerkers te begrijpen. Wat is een gewenste volgende stap? En hoe daag je hen uit om de volgende stap te zetten? Doordat je continu een uitdagend en passend ontwikkelpad biedt, win je eenvoudig van je concurrenten.

Groei slimmer

Stuur tijdig bij en breng focus aan

In een IT-organisatie is het een continue uitdaging om de juiste focus te bewaren en groei te stroomlijnen. In Treams verbind je individuele- en teamdoelen aan de belangrijkste prioriteiten van de organisatie. Door het werken in kortcyclische sprints weten medewerkers op ieder moment wat belangrijk is.

Online doelen stellen

Treams gebruikerservaring

4x

meer betrokken medewerkers doordat zij zelf hun doelen opstellen

89%

van de medewerkers is zeer tevreden over Treams dankzij de personalisatie van performance management

25%

Meer behoud van toptalent dankzij het bieden van ontwikkelperspectief en groeikansen

Bij mijn kennismaking met Treams was voor mij al meteen duidelijk dat er heel veel mogelijkheden waren om ons performance management anders in te richten. We zijn meteen in het diepe gesprongen en gestart met een kleine groep. Later hebben we dit uitgebouwd. Iedere True-medewerker heeft nu altijd en overal toegang tot zijn of haar doelen- en ontwikkelplan.

Melissa Uljevic, Head of HR bij True & Broad Horizon

Lees meer...

Vind gemakkelijk talent met Treams

DOORSTROOM

Zet de achterdeur dicht. Bied toptalent een uitdagend perspectief

Wanneer een gewaardeerde medewerker vertrekt kan dat 6 tot 9 maanden salaris kosten om deze medewerker te vervangen. Treams is uitgerust met verschillende strategische inzichten die je helpen om doorstroom te faciliteren en ongewenste uitstroom van toptalent te voorkomen.

Inzicht in de prestaties en ontwikkeling van ieder team in Treams

SNELGROEIENDE ORGANISATIE

Zet organisatiegroei om in ontwikkelkansen voor medewerkers

Voor toptalent is het missen van uitdagend werk de belangrijkste reden om bij een organisatie te vertrekken. Het voordeel voor (snel)groeiende organisaties is dat er elke dag weer nieuwe uitdagingen zijn. De organisatie is continu in beweging en dit biedt volop kansen voor medewerkers om door te groeien. Treams maakt het makkelijk om deze ontwikkelkansen inzichtelijk te maken en te verzilveren. Zo behoud je talent en verlies je waardevolle medewerkers niet aan de concurrent. 

Inzicht in managers die het goed doen in Treams

BETROKKENHEID

Creeër het team waar iedereen in wil zitten

Onderzoek toont aan dat een hoge betrokkenheid leidt to meer productiviteit, retentie en winstgevendheid. Treams geeft je real-time inzicht in de medewerkersbetrokkenheid en biedt bruikbare gegevens om ontwikkeling te stimuleren en betrokkenheid te verhogen.