Treams

treams - hr & talent application

Microlab 5e verdieping
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
Nederland

Bel: +31(0)40 – 744 08 88
Mail: info@treams.nl

We ontzorgen onze klanten en hun medewerkers zoveel mogelijk. Dat doen we door Treams te integreren in het bestaande IT landschap. Dat is belangrijk omdat het onze klanten in staat stelt om voor elk onderdeel van het HR spectrum de best of class modules in te zetten, zonder dat ze inleveren op gebruiksgemak. Ook voor medewerkers en managers is het noodzakelijk dat Treams naadloos koppelt met hun dagelijkse werk en de apps die zij daar veel in gebruiken.

Wij koppelen standaard met het personeelsinformatie systeem zodat altijd maar op één plek gemuteerd hoeft te worden. Elke nacht halen we de wijzigingen op en is Treams up-to-date met medewerkers-, functie- en salarisgegevens. Bij een indiensttreding krijgt de nieuwe medewerker automatisch een mailtje met login gegevens voor Treams, of, als Single-Sign-On mogelijk is, kan de medewerker direct inloggen en aan de slag.

Treams heeft integraties met Nederlandse, Belgische en Spaanse leveranciers van HR software systemen.

Treams werkt met standaard API’s. Op die manier kunnen we met praktisch elk systeem koppelen. Dit doen we bijvoorbeeld met de volgende software en platforms:

Treams koppelt met verschillende personeelsinformatiesystemen en andere IT leveranciers. Zo ook met Oracle.
Treams koppelt met verschillende personeelsinformatiesystemen en andere IT leveranciers. Zo ook met AFAS.
Treams koppelt met verschillende personeelsinformatiesystemen en andere IT leveranciers. Zo ook met SSO.
Treams koppelt met verschillende personeelsinformatiesystemen en andere IT leveranciers. Zo ook met Outlook.
Treams koppelt met verschillende personeelsinformatiesystemen en andere IT leveranciers. Zo ook met Google Agenda

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om Treams te integreren met je bestaande applicaties? We vertellen hier graag meer over, ook over het integreren met LMS en CMS systemen. Neem gerust contact met ons op!