Alle neuzen dezelfde kant op met OKRs in Treams!

Teams met heldere en transparante doelen maken betere beslissingen. OKRs zijn een tool voor het stellen van gezamenlijke doelen die uitdagend en ambitieus zijn met meetbare resultaten. In Treams stel je de team- en organisatie OKRs op en volg je de voortgang. Zo creëer je alignment en verhoog je de betrokkenheid rondom de gestelde doelen.

OKR doelen stellen met Treams

Gebruikt door meer dan 100 bedrijven in Nederland:

Logo Greenhouse

It all starts with the right goals.

Stel organisatiepijlers vast.

Maak duidelijk wat de belangrijkste prioriteiten zijn van de organisatie.

Stel afdelings-, team- en individuele doelen

Stel eenvoudig doelen op elk niveau op en verbind ze met de organisatiepijlers.

Track ze wekelijks

Maak de voortgang van OKRs zichtbaar zodat iedereen weet wat de status is en de focus behoudt op wat belangrijk is.

OKRs zichtbaar gemaakt met Treams

Houd realtime de voortgang bij

Alles in één software voor persoonlijke ontwikkeling.

We weten hoe belangrijk OKR’s zijn voor succes, en daarom sluit deze feature naadloos aan op alle andere functionaliteiten in Treams. Zo creëer je één centrale plek waar de groei van de organisatie samenkomt met de groei van medewerkers.

Feedback

Gesprekken

Engagement

Development

Performance

Nieuw met doelen stellen?

Sommige mensen hebben wellicht hulp nodig bij het stellen van doelen. Naast onze uitgebreide database met inspiratie, tips & tricks, helpen onze Happy Customers Officers jullie naar succes!

Start vandaag nog!

Maak bedrijfsdoelen transparant en help teams om hun doelen te behalen.

Meer over doelen & OKRs

Download e-book doelen

Ken je het gevoel? Je staat al een tijdje stil in je ontwikkeling. En omdat de wereld zo snel gaat, is stilstaan eigenlijk achteruit gaan. Je stelt geen doelen en werkt eigenlijk zonder richting. Zonder stip op de horizon en dus weet je totaal niet waar het naartoe gaat met jouw ontwikkeling. Tijd voor verandering!

6 redenen waarom doelen stellen belangrijk is

Je kent het vast wel: je kan uren praten over de plannen en dromen die je hebt voor de toekomst. Iedereen heeft tenslotte wel iets wat hij/zij wil bereiken of veranderen. Zonder een doel te stellen blijft dit een droom. We geven je graag 6 redenen waarom het stellen van doelen belangrijk is.

Doelen bereiken: "Als je doet wat je moet doen, zal je bereiken wat je wil bereiken."

Dr. Alex Klein vertelt ons dat hij lang geleden werkte als watersportleraar in de Verenigde Staten. In het sportkamp waar hij lesgaf werkte een Hongaarse jongen waarmee hij aan de praat kwam. Hij vertelde Alex dat hij niet kon zwemmen en daar iedere zomer om werd uitgelachen door zijn vrienden. Hij wilde zo graag leren zwemmen. Alex vertelde hem: “Als je doet wat je moet doen, zal je bereiken wat je wil bereiken.”

Plan een demo!

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een demo.