Maak kennis met ons dreamteam

Elke dag werken wij aan de groei en ontwikkeling van onze klanten en van onszelf. Onderweg leren we natuurlijk ontzettend veel, maar maken we ook plezier en eten we hele potten pindakaas.

Wij geloven in jou...

Ieder mens is mooi en groei is voor iedereen. Groei levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op. Voor mensen, teams en organisaties. Een groeiende organisatie is in beweging; het biedt medewerkers de ruimte om te groeien en ontwikkelen. Wij gaan als een speer, groei je mee?

Your dream. Our mission.

Keep growing

Groei staat centraal bij alles wat we doen: vooruitgaan, uitvinden, vernieuwen. Doe, faal, leer, verbeter en doe het nog een keer.

Make it colourful

Wat je ook maakt, ontwerpt, bouwt, presenteert, schrijft of doet: maak het kleurrijk. De wereld is niet zwart en wit. We geloven in de kracht van diversiteit, verschillende perspectieven en ideeën. Kleur brengt diepte, verrijkt en geeft energie. Wees jezelf en enjoy the ride!

Deliver success

Doe wat je zegt, zeg wat je doet. We streven naar het best mogelijke resultaat en zijn kritisch over ons werk: het moet impact maken. Helder denken drijft ons succes.

In it together

We werken op een gelijk niveau samen met onze klanten, leveranciers, collega’s etc.; we proberen dingen samen, we falen samen en we winnen samen.

Maak kennis met ons team

De gezichten achter Treams

Iris Zonneveldt

CEO & Founder

Sjors Snoeren

Chief Product & Technology

Aafke van Ingen

Customer & Employee Happiness