Treams

treams - hr & talent application

Microlab 5e verdieping
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
Nederland

Bel: +31(0)40 – 744 08 88
Mail: info@treams.nl

wij geloven in aandacht

Aandacht voor je mensen en teams. Treams is het gereedschap: software waar je blij van wordt. Met ons team werken we aan prachtig ontworpen, slimme en simpel te gebruiken software. Zodat je omgeving er menselijker van wordt, je medewerkers zich gezien en gewaardeerd voelen en je met de juiste analytics veel scherper in beeld hebt waar je als organisatie mee bezig bent. HR Software voor Performance, Feedback, Development en Learning. Wil je kennis met ons maken? Neem dan gerust contact op.

practice what you preach

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met een zeer divers en internationaal team. Bij ons is er van iedereen één en dat maakt ons team krachtig. Iedereen binnen het team weet wat onze missie is en wat onze doelen zijn. Elke medewerker is verantwoordelijk voor zijn expertise of talent. We weten van elkaar waar we goed in zijn. Daarom kunnen we als bedrijf zo hard groeien. De sleutel is de juiste mensen op de juiste plek: als iedereen doet waar hij/zij energie van krijgt en vol gas kan gaan, groei je harder en presteer je beter. Talent management is echt geen rocket science: zet plezier, talent en drive centraal, en geef de medewerker alle tools om zelf aan de slag te gaan. Op naar de maan!

ons team

Het leven is te kort voor slechte software! Ik geloof in software waar je blij van wordt, waar iedereen mee kan werken. Eenvoud voor de gebruiker, en knappe intelligentie aan de achterkant. Ik wil software maken die de ambities van onze klanten naadloos ondersteunt. Zodat zij meteen de inhoud in kunnen duiken. Want dat wat je aandacht geeft groeit: laat je medewerkers en teams groeien!

iris zonneveldt – ceo & founder

Telefoon: +31(0)6 – 208 79 165                       Mail: iris@treams.nl                          Iris Zonneveldt op LinkedIn

Treams is zeer compleet: de samenhang van de verschillende modules maakt deze applicatie uniek. Treams biedt het totale plaatje van strategisch HRM en geeft een organisatie alle informatie die nodig is om op korte en op lange termijn haar strategische doelstellingen te realiseren. Met Treams organiseer je alignment tussen de ambitie van de organisatie en van medewerkers.

yolande van der veer – senior partner & director consultancy

Telefoon: +31(0)6 – 109 49 110                 Mail: yolande@treams.nl                    Yolande van der Veer op LinkedIn

Treams staat voor mij voor ontwikkeling en beweging! Inspirerende samenwerkingen geven mij dan ook veel energie. Treams is de verbindende factor tussen de succesvolle en inspirerende samenwerkingen én ontwikkelende mensen en teams! 

linda groenen – happy customers officer

Mail: linda@treams.nl                    Linda Groenen op LinkedIn

I want to make sure our software is as beautiful and efficient under the hood as it is on the page. This means continuous improvement is at the centre of software development for me – can it be different, can it be better, I believe it can!

tarah carpenter – lead developer

Het bouwen van goed werkende software is een passie die me al vele jaren bezighoudt en nog absoluut niet begint te vervelen. Gebruikersvriendelijkheid staat ver bovenaan de lijst van vereisten. De gebruiker moet niet alleen prima ondersteund worden in de taken die ze moeten verrichten, maar de software moet dat ook op een dusdanige manier doen, dat de gebruiker er graag naar teruggrijpt en er makkelijk haar weg in kan vinden. Ons motto bij het maken van software is: “Wij maken software op een dusdanige manier dat niet alleen wijzelf maar ook onze klanten er ongelooflijk trots op zijn”.

gerard van de ven – developer

Pien van Ham, Connecting the dots officer bij Treams, een HR Software voor Performance management.

Medewerkers stappen in op de visie van een bedrijf. Zo ben ik ingestapt op de visie van Treams. Samen werken naar de ambitie van de organisatie. Binnen Treams krijg ik kansen en kan ik mezelf optimaal ontwikkelen, en dat is toch wat iedereen wil? 

pien van ham – connecting the dots officer

Mail: pien@treams.nl                    Pien van Ham op LinkedIn

Sander van der Aa, account manager bij Treams, een HR Software voor Performance management.

Geen één bedrijf is hetzelfde. Organisaties hebben op het gebied van HR verschillende ambities, kernwaarden en doelstellingen. Ik krijg veel voorbeelden van uiteenlopende probleemstellingen en vraagstukken wanneer het gaat over personeel. Met klanten zoeken naar een oplossing, daar krijg ik een boost van!

sander van der aa – key-accountmanager

Mail: sander@treams.nl                    Sander van der Aa op LinkedIn