Treams

treams - hr & talent application

Microlab 5e verdieping
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
Nederland

Bel: +31(0)40 – 744 08 88
Mail: info@treams.nl

wij geloven in aandacht

Aandacht voor je mensen en teams. Treams is het gereedschap: software waar je blij van wordt. Met ons team werken we aan prachtig ontworpen, slimme en simpel te gebruiken software. Zodat je omgeving er menselijker van wordt, je medewerkers zich gezien en gewaardeerd voelen en je met de juiste analytics veel scherper in beeld hebt waar je als organisatie mee bezig bent.

practice what you preach

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met een zeer divers en internationaal team. Bij ons is er van iedereen één en dat maakt ons team krachtig. Iedereen binnen het team weet wat onze missie is en wat onze doelen zijn. Elke medewerker is verantwoordelijk voor zijn expertise of talent. We weten van elkaar waar we goed in zijn. Daarom kunnen we als bedrijf zo hard groeien. De sleutel is de juiste mensen op de juiste plek: als iedereen doet waar hij/zij energie van krijgt en vol gas kan gaan, groei je harder en presteer je beter. Talent management is echt geen rocket science: zet plezier, talent en drive centraal, en geef de medewerker alle tools om zelf aan de slag te gaan. Op naar de maan!

ons team

Het leven is te kort voor slechte software! Ik geloof in software waar je blij van wordt, waar iedereen mee kan werken. Eenvoud voor de gebruiker, en knappe intelligentie aan de achterkant. Ik wil software maken die de ambities van onze klanten naadloos ondersteunt. Zodat zij meteen de inhoud in kunnen duiken. Want dat wat je aandacht geeft groeit: laat je medewerkers en teams groeien!

iris zonneveldt – ceo & founder

Telefoon: +31(0)6 – 208 79 165                       Mail: iris@treams.nl                          icn_linkedin

Technologie maakt werken vaak ingewikkelder door mensen onnodig om aandacht te vragen. Bij Treams werken we aan een product dat zich aanpast aan jouw workflow(s), intelligent is en uitsluitend aandacht vraagt als het iets kan delen dat je 1) nog niet weet en 2) relevant is voor jouw rol (medewerker, manager, directeur).

bram van zanten – CTO

Telefoon: +31(0)6 – 457 86 851                 Mail: bram@treams.nl                    icn_linkedin

Treams is zeer compleet: de samenhang van de verschillende modules maakt deze applicatie uniek. Treams biedt het totale plaatje van strategisch HRM en geeft een organisatie alle informatie die nodig is om op korte en op lange termijn haar strategische doelstellingen te realiseren. Met Treams organiseer je alignment tussen de ambitie van de organisatie en van medewerkers.

yolande van der veer – senior partner & director consultancy

Telefoon: +31(0)6 – 109 49 110                 Mail: yolande@treams.nl                    icn_linkedin

Treams staat voor mij voor ontwikkeling en beweging! Inspirerende samenwerkingen geven mij dan ook veel energie. Treams is de verbindende factor tussen de succesvolle en inspirerende samenwerkingen én ontwikkelende mensen en teams! 

linda groenen – happy customers officer

Mail: linda@treams.nl                    icn_linkedin

I want to make sure our software is as beautiful and efficient under the hood as it is on the page. This means continuous improvement is at the centre of software development for me – can it be different, can it be better, I believe it can!

tarah carpenter – lead developer