Persoonlijke ontwikkeling; het kompas voor groei en werkplezier

Een leven lang leren… het klinkt heel eenvoudig, maar toch worstelen nog steeds veel bedrijven met het thema. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan dan ook niet voor niets bij steeds meer bedrijven prominent op de agenda.

Een uitgestippeld ontwikkelplan

Voor veel medewerkers blijft het lastig om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en te komen tot een persoonlijk ontwikkelplan. Want een antwoord op de vraag ‘Wat wil ik nou eigenlijk écht?’ is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Door de waan van de dag worden mensen geleefd en vliegt er zo weer een jaar voorbij. Dit is een gemiste kans; voor de medewerker, maar zeker ook voor de werkgever. Gemotiveerde medewerkers zijn per definitie bezig met persoonlijke ontwikkeling. Hoe klein of groot deze groei ook is! Ze denken na over zichzelf, hun persoonlijke ontwikkeling, waar ze goed in zijn en waar ze in kunnen verbeteren. Door dit groeiproces met performance management software te faciliteren ontstaat een situatie waarin organisaties inzicht krijgen in de ‘gezondheid’ van hun medewerkersbestand.

Continu leren en ontwikkelen

Vind altijd de meest geschikte leeractiviteit. Zoek door jullie het trainings- en kennisaanbod met behulp van keywords of type en ontdek alle mogelijkheden.

Medewerkers kunnen zich online aanmelden voor iedere leeractiviteit. Zie alle aanmeldingen in één overzichtelijk rapport.

Inzicht in persoonlijke ontwikkeling

Vind elke medewerker met het persoonlijk ontwikkelplan, de vaardigheden of certificaten die je zoekt.

Verkrijg inzicht in je ontwikkelbudget en bereken je ROI.

Zet de juiste mensen op de juiste plek door inzicht in kwaliteiten en talent.

Focus op de volgende stap

Krijg inzicht in de ambities en groeipaden van jouw medewerkers.

Vier voordelen volgens onze klanten die ook jou verder gaan helpen!

Integratie

Om het persoonlijk ontwikkelplan compleet te maken en persoonlijke ontwikkeling te borgen zijn doelen stellen en feedback vragen onmisbaar. Alles kan in één systeem!

De basis & meer...

Het administratieve (opleiding)proces is natuurlijk geborgd, aangevuld met elementen waar medewerkers blij van worden.

Rapportages

Krijg inzicht in de status van je populatie; wie staat waar qua persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeldoelen, welke opleidingen zijn gevolgd en andere relevante info.

Gebruiksvriendelijke kalender

Aanmelden voor een training, cursus of event was nog nooit zo makkelijk. Drempels voor leren en ontwikkelen verdwijnen.

Ruit met schaduw-05.png
Coosto werkt met Treams.jpg

Persoonlijke ontwikkeling altijd inzichtelijk?

Dat kan! Dankzij het Treams platform is het persoonlijk ontwikkelplan en andere relevante informatie altijd en overal inzichtelijk. Hierdoor wordt persoonlijke ontwikkeling een continu proces waarin collega’s elkaar iedere dag een beetje beter maken.

Koppel de module Persoonlijke Ontwikkeling naadloos met onze andere modules:

Doelen stellen

Door de waan van de dag wordt nog wel eens vergeten om reële doelen te stellen en deze te monitoren. Een gemiste kans. Hoe je dit kunt veranderen?

Feedback vragen

Feedback vragen (en geven) blijft lastig! Jammer, want het is dé brandstof voor persoonlijke ontwikkeling. Hoe je een feedback-cultuur kunt creëren?

Groei is voor iedereen, dat is waar we bij Treams in geloven. Het levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op voor mensen, teams en organisaties. In een groeiende organisatie ontstaat er ruimte voor medewerkers om te groeien en te ontwikkelen. Leer meer over Treams...

Wil je ook niets missen?

  • LinkedIn - White Circle

Benieuwd hoe onze tool eruit ziet?