Geef je kennis een boost!

Blijf elke dag leren, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuw design: onze filosofie over de optimale gebruikservaring

Met enorm veel trots kunnen wij jullie eindelijk vertellen dat onze feedbackmodule compleet vernieuwd is. De afgelopen maanden hebben we hier met zijn allen hard aan gewerkt, en het resultaat mag er (vinden wij) zeker zijn! We nemen jullie graag mee in het proces van oud naar nieuw. Lees snel verder!


Van zoeken naar vinden.

Wat zijn de handelingen die het meest worden gedaan binnen Treams en hoe kom je daar nou zo snel mogelijk? Dat is de vraag die we ons hebben gesteld als uitgangspunt bij ons onderzoek. In het oude design van de feedbackmodule viel het ons op dat deze weg vaak erg lang was. Gebruikers konden niet in ‘n oogopslag zien welke feedback zij hadden verstuurd, en welke zij hadden ontvangen. Maar goed nieuws: dit is eindelijk verleden tijd! Door een aantal lagen eruit te halen en slim om te gaan met de pagina’s en ruimte ben je nu sneller op plek van bestemming èn heb je op één pagina een overzicht van al je inkomende en uitgaande feedback!


Als medewerker, de rol die we centraal hebben gezet en waar we veruit de meesten van hebben in Treams, kun je veel sneller naar je doelen of je feedback. Ben jij een manager? Dan vind je alles wat bij jouw rol hoort onder ‘management’. Zo is er een duidelijk verschil tussen wanneer je aan je eigen doelen werkt, of aan die van een van jouw medewerkers. Admins kunnen nog steeds alle instellingen terugvinden onder het kopje ‘instellingen’. Zo maken we het voor iedereen net een stukje makkelijker én sneller.


Nadenken is (bijna) verleden tijd

De gebruiker helpen, dat is waar wij voor gaan. Dus in plaats van dat we veel blanco velden waarbij je diep moet nadenken of het bieden van zoveel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet, stellen we je nu vragen: “Wil je een update doen of is dit de eindevaluatie?”, “Wil je een snelle vraag stellen of een vragenlijst sturen?” Doordat we je steeds maar twee opties geven, kan je veel makkelijker kiezen! Wij willen het liefst dat onze gebruikers amper nadenken. Met dit uitgangspunt is onze feedbackmodule een stuk krachtiger en eenvoudiger geworden. Alles op één pagina, het kan niet beter toch? Om de lijn ‘amper nadenken’ verder door te trekken, helpen we gebruikers met het stellen van goede vragen. Wij kunnen maarliefst meer dan 80 vooraf ingestelde vragen, op verschillende onderwerpen, inladen in jouw feedbackmodule.


Van statisch naar continu

Performance management is veel natuurlijker wanneer je stilstaat bij je doelen zodra je aan een nieuw project begint. Of dat je terugblikt wanneer je een grote klus afgerond hebt. Dat moest terugkomen in het nieuwe ontwerp, Het moest eenvoudiger worden om quick updates te geven en je tussentijdse voortgang bij te houden. Een continu proces: dat is waar wij in geloven. Door het nieuwe doelen dashboard krijg je een direct overzicht van je huidige doelen en projecten. Dat geeft je niet alleen meer focus, maar ook meer fun wanneer je ziet dat doelen bereikt worden.


Mobile is everything!

En dat is precies de reden dat we onze mobiele app helemaal opnieuw hebben gebouwd. Want hoe handig is het als veel van onze features ook op mobiel beschikbaar zijn? Samen met onze klanten hebben we de roadmap van onze mobiele app bepaald: eerst bekijken, later voegen we ook notificaties en meer handelingen toe. Dit alles om het voor jou stukje bij beetje nog makkelijker te maken. Onderweg, altijd en overal bezig zijn met jouw groei en ontwikkeling: daar gaat het ons om!


Benieuwd naar hoe onze nieuwe feedbackmodule er dan uitziet? We geven je hieronder een sneak preview:


In één oogopslag inzicht in al je inkomende en uitgaande feedback:Wij geloven in het vragen van feedback: daarmee maak je direct impact op je eigen team en stimuleer je met je eigen goede voorbeeld een feedbackcultuur. Daarom hebben we het vragen van feedback nog eenvoudiger èn beter gemaakt. Kies heel makkelijk tussen één snelle vraag of stuur een vragenlijst. Leuk weetje: vanaf nu helpen wij jou met het vragen van feedback. Speciaal voor jou kunnen we meer dan 80 vooraf ingestelde vragen klaarzetten, hoe leuk is dat?!
"Compliment people, magnify their strenghts. Not their weaknesses." Wist je dat waardering één van de belangrijkste basisbehoeften van de mens is? Complimenten geven is het meest effectieve middel om gewenst gedrag te versterken. En dat kan nu dus heel makkelijk in Treams.
In onze gloednieuwe app (voor Android & iOS) ben je altijd up-to-date van jouw gegeven en ontvangen feedback en houd je eenvoudig de voortgang van je doelen bij.
Onze nieuwe feedbackfunctie heeft natuurlijk nog véél meer functionaliteiten. Ben jij benieuwd? Neem dan contact met ons op.

Groei is voor iedereen, dat is waar we bij Treams in geloven. Het levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op voor mensen, teams en organisaties. In een groeiende organisatie ontstaat er ruimte voor medewerkers om te groeien en te ontwikkelen. Leer meer over Treams...

Wil je ook niets missen?

  • LinkedIn - White Circle

Benieuwd hoe onze tool eruit ziet?