Ontdek de prijzen van Treams

Treams is een unieke totaaloplossing waarin Feedback, doelen stellen en persoonlijke ontwikkeling zijn ondergebracht in één geïntegreerd platform. Wij helpen organisaties met meer dan 150 medewerkers bij het neerzetten van deze cultuurverandering. Omdat iedere organisatie anders is en andere wensen heeft, zijn onze prijzen afhankelijk van verschillende factoren. We leggen je graag uit hoe onze prijzen zijn opgebouwd. Benieuwd naar de prijzen voor jouw organisatie? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vast bedrag

Wij werken voor organisaties vanaf 150 medewerkers. Daarbij betaal je een bedrag per medewerker per module per maand. Dit is een vast bedrag en daarbij zitten alle updates en de klantenservice inbegrepen. Verandert het aantal medewerkers? Dan wordt dat automatisch verwerkt in het maandelijkse bedrag. Dat maakt het makkelijker voor jullie én voor ons. Want waarom zou je moeilijk doen, als het ook makkelijk kan?

Implementatie

Aan de start van onze samenwerking beginnen we met een implementatieperiode (vaak met een ambassadeursteam (pilotfase)). Dit doen we om jullie zo goed mogelijk wegwijs te kunnen maken in onze software. Zo trainen we bijvoorbeeld de HR-afdeling, managers en medewerkers en organiseren we een gezamenlijke kick-off. Dit alles voor een vliegende start! Deze implementatiekosten zijn eenmalige kosten en ook daarvan hebben we verschillende pakketten. We vertellen je er graag meer over.

Jij kiest het aantal modules

Ga je voor de doelenmodule, feedbackmodule of persoonlijke ontwikkelmodule? Voor twee van de drie, of voor alle drie? Jij kiest! Zo adviseren wij vaak om klein te beginnen en groot uit te bouwen. Door medewerkers niet meteen in het diepe te gooien raken zij eerder gewend aan het systeem.

Vul onderstaand formulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug met een prijs op maat.

Benieuwd naar de kosten voor jouw organisatie?

Groei is voor iedereen, dat is waar we bij Treams in geloven. Het levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op voor mensen, teams en organisaties. In een groeiende organisatie ontstaat er ruimte voor medewerkers om te groeien en te ontwikkelen. Leer meer over Treams...

Wil je ook niets missen?

  • LinkedIn - White Circle

Benieuwd hoe onze tool eruit ziet?