Het alles in één groeiplatform

Stimuleer de prestaties, betrokkenheid en ontwikkeling van medewerkers met het alles-in-één platform van Treams. Door performance management, talentontwikkeling en medewerkersbetrokkenheid te combineren in één platform stelt Treams jou in staat om medewerkers de beste versie van zichzelf te laten zijn.

DOELEN & OKRS

Activeer medewerkers om te groeien met doelen

Creëer betrokkenheid, alignment en bereik samen de belangrijkste doelen. Stel medewerkers in staat om doelen te stellen, voortgang te tracken en hun bijdrage te koppelen aan organisatiedoelen.

360 GRADEN FEEDBACK

Ontdek je sterke punten en ontwikkelkansen

De beste feedback is de feedback waar je zelf om vraagt. Treams stelt je medewerkers in staat om dat op een eenvoudige manier te doen. Geef medewerkers zelf de regie en stimuleer een cultuur van leren en ontwikkelen.

GESPREKKEN

Voer betekenisvolle gesprekken die ontwikkeling ondersteunen

Het is essentieel dat een evaluatie van iemands ontwikkeling en prestaties als eerlijk en rechtvaardig wordt beschouwd. Dat bereik je wanneer de input breed wordt verzameld: niet één perspectief, maar ervaringen van meerdere collega’s en klanten. Het resultaat mag ook zeker geen eenzijdige beoordeling zijn, maar een gezamenlijke reflectie die het startpunt vormt voor verdere ontwikkeling en groei. Focus op wat succesvol is en kijk vooruit! 

COMPLIMENTEN

Ontdek de kracht van complimenten

Erkenning van medewerkers is essentieel voor het werkplezier en de prestaties van medewerkers. Met één klik op de knop stuur je in Treams je collega een compliment. Zo creëer je een cultuur van waardering en vertrouwen.

LEARNING

Creëer jullie interne academie in minuten​

Geef medewerkers de kennis die ze nodig hebben om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. Onboard en train medewerkers en til ze naar een hoger level met de learning module van Treams. 

ENGAGEMENT

Meer betrokkenheid door continue engagement-surveys​

In Treams stel je in één handomdraai pulse surveys samen die je helpen om inzicht te krijgen in de betrokkenheid van je team. Begrijp de behoeften van je medewerkers en gebruik de uitkomsten als input voor waardevolle gesprekken.

GEBRUIKT DOOR MARKTLEIDERS

Trots op de samenwerking met onze klanten

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams die Treams gebruiken

TREAMS ANALYTICS ®

Groei slimmer door middel van actiegerichte data

Treams levert real-time inzichten over de ontwikkeling, prestatie en betrokkenheid van je medewerkers en teams. Strategisch HR krijgt een nieuwe dimensie dankzij inzicht in alles op het gebied van doorstroom en uitstroom: van vertrekredenen tot leiderschap, en van betrokkenheid tot uitblinkers. Met Treams neem je betere beslissingen zodat je slimmer groeit dan je concurrent. 

SERVICE

Partners vanaf dag één

Vanaf het moment dat je met de implementatie van Treams begint, zijn we partners. Treams is meer dan alleen software. Ons team leidt jullie door deze verandering. Van implementatie en onboarding tot de adoptie en het uitbouwen. Ons ervaren team van mensen staat klaar om ervoor te zorgen dat je het meeste uit Treams haalt. Als gids, adviseur en vriend: stap voor stap.

INTEGRATIES

Integreer met je favoriete tools

Het importeren van medewerkersgegevens is eenvoudig dankzij onze integraties. Zo ben je binnen no-time klaar voor de start.