Treams

treams - hr & talent application

Microlab 5e verdieping
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
Nederland

Bel: +31(0)40 – 744 08 88
Mail: info@treams.nl

Treams, het meest intuïtieve en slimme systeem dat alle management informatie over je mensen op één plek ontsluit. Of het nu gaat om het in kaart brengen van talenten, de prestaties van medewerkers of het organiseren van opleidingen. Treams denkt als een manager en biedt realtime inzicht en overzicht op elk niveau.

001_0015

performance


lees meer

003_0014

feedback


lees meer

001_0011

learning


lees meer

002_0014

talent


lees meer

003_0006

 

eenvoudig en overzichtelijk

Treams brengt performance, feedback, ontwikkelen, opleiden en certificeren bij elkaar en maakt het één logisch geheel. De medewerker heeft één plek waar alle (ontwikkel-)activiteiten zichtbaar zijn. De web & mobile app is altijd en overal online toegankelijk voor medewerkers, managers, HR en directie. Op elk niveau is er overzicht en inzicht. Treams levert slimme rapporten die antwoord geven op strategische HR vraagstukken.

001_0012

 

internationaal en meertalig

Treams is er ook voor internationale organisaties. Het is namelijk mogelijk om per land een identieke dan wel unieke inrichting en eigen taal te kiezen. Rapporteren kan op team, afdeling, regio, landelijk of internationaal niveau.

003_0014

 

gebruikers blij? wij blij!

Treams is er van overtuigd dat software makkelijk te gebruiken moet zijn. Eenvoudig dankzij een mooi design. Treams werkt intuïtief en sluit aan bij de dagelijkse praktijk. Bij Treams luisteren we goed naar medewerkers, managers, controllers en directie. Het resultaat is een tool die medewerkers en managers optimaal ondersteunt. Zodat zij aan de slag kunnen met het werken aan hun doelen en hun ontwikkeling. Ook wij blijven ons doel scherp houden: blije gebruikers!