Treams

treams - hr & talent application

Microlab 5e verdieping
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
Nederland

Bel: +31(0)40 – 744 08 88
Mail: info@treams.nl

Met de feedback module van Treams kunnen medewerkers elkaar continu feedback geven via de applicatie of via de smartphone. Met Treams leg je een stevige basis voor het bouwen van een ontwikkelingsgerichte feedbackcultuur.

003_0014

Dagelijkse feedback via smartphone

002_0000

Input voor ontwikkeling

002_0007

360⁰ feedback

 

001_0005Managers, peers en/of klanten betrekken

002_0006

 Self assessment

002_0011

Overzichtelijke weergave en reporting

002_0009

Zelf feedback vragen

003_0006

Complimenten, tips en notities

003_0004

 

feedback geven, krijgen en ontvangen

Met Treams maak je het eenvoudig om continu feedback te geven, vragen en ontvangen. Medewerkers kunnen zelf om feedback vragen, bijvoorbeeld na het afronden van een project of na een presentatie. Medewerkers kunnen collega’s ook feedback geven naar aanleiding van een overleg of observatie.

Handig om de dagelijkse complimenten en tips in te schieten via je smartphone, zodat alle feedback beschikbaar is op ijkmomenten als de voortgangs- of beoordelingsgesprekken. Ook kun je als organisatie om directe feedback van medewerkers vragen. Dat is essentieel om te begrijpen wat hen drijft, energie geeft en wat ze belangrijk vinden.

Met feedback kun je luisteren en de cultuur ontwikkelen die passen bij de strategie en missie van jouw organisatie.

 

 

 

 

 

 

002_0014

 

360⁰ feedback

In Treams organiseer je eenvoudig een 360⁰ feedback sessie. Hier kun je niet alleen de medewerker zelf, de leidinggevende en collega’s bij betrekken, maar ook klanten of andere externen.

Het is mogelijk om de 360⁰ sessie op basis van de criteria uit de eigen beoordelingscyclus in te richten, maar Treams biedt ook de flexibiliteit om per sessie andere items in te vullen.

 

Geef een cadeautje

In onze app kun je je waardering laten blijken door een collega feedback te geven. Bij de hoogste score ontvang je ook een kaartje. Treams zet een online berichtje om in een offline cadeautje. Zo kunnen online tools je helpen om offline betere gesprekken te voeren en op de juiste momenten aandacht te geven. Als manager geef je spontaan feedback aan je hele team. Laat zien dat je om je mensen geeft. We doen dat zelf ook. Als we trots zijn op elkaar laten we dat weten. Een kaartje via de app is een leuke bevestiging. Andersom geven we elkaar tips als er te leren valt. We zijn daar heel open over en dat maakt dat iedereen weet waar die aan toe is.

 

 

002_0008

 

reporting

Treams rapporteert terug over de feedback cultuur binnen de organisatie: hoe vaak wordt er om feedback gevraagd? En hoe vaak wordt het gegeven?