Treams

treams - hr & talent application

Microlab 5e verdieping
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
Nederland

Bel: +31(0)40 – 744 08 88
Mail: info@treams.nl

Alle leeractiviteiten van medewerkers liggen vast in Treams, van training tot certificering en van stage tot talent programma. Treams stroomlijnt alle processen hier omheen gemakkelijk online: aanvragen, organiseren & plannen, budget beheer, uitnodigen & deelnemen. Maar ook voortgang op certificeringen.

001_0000

Organiseer interne opleidingen en trainingen

002_0001

Organiseer en manage certificeringen

002_0008

Status, planning en budget van alle leeractiviteiten

002_0009

Breng formeel en informeel leren in kaart

003_0000

Synchroniseer met Outlook/Google Agenda voor planning

003_0003

Kijk rond in alle leer activiteiten

001_0003

Managers dashboard met opleidingsbudget

003_0006

Zelf aanvragen van leer activiteiten

001_0000

 

compleet voor de lerende organisatie

Treams is een compleet learning management systeem. De tool ondersteunt alle processen en workflows rondom intern, extern, informeel en formeel leren. Door middel van praktische workflows voor het aanvragen/goedkeuren, plannen en afronden van opleidingen ontstaat een totaal plaatje van het leren in de organisatie.
Ook het beheren van certificaten en diploma’s kan in Treams. Certificeringen zijn in beeld en tijdig wordt gesignaleerd wanneer het tijd is om opnieuw een cursus of examen te doen.

 

002_0000

 

slimmer leren

De rapporten in Treams laten zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van leren: zo ontstaat inzicht in de gewenste, lopende en afgeronde opleidingen, certificeringen, workshops, stages, etc. van medewerkers. De medewerkers zien in één opslag de voortgang van openstaande leeractiviteiten.
Het is daarnaast mogelijk in en uit te zoomen op directe en indirecte kosten en overzicht in de status en planning van alle leeractiviteiten te krijgen. Zo wordt het gemakkelijker om groepen vol te plannen en deelnemers optimaal van dienst te zijn. Medewerkers kunnen ook zelf leeractiviteiten aanvragen die door de manager of opleidingscoördinator gefiatteerd kan worden: het leren kan beginnen!

001_0010

 

on the job leren

Naast de formele vormen van leren (trainen, opleiden, workshops, certificeren) biedt Treams ook ruimte aan informeel leren. In de praktijk leert men het meest van gewoon het werk doen. In Treams kan die ervaring, vaardigheden en kennis in kaart worden gebracht. Zo ontstaat een nog completer beeld van hoe en wat mensen leren in de organisatie. Dit alles om flexibel te zijn en voor te lopen op de veranderende markt: de juiste mensen op de juiste plek om de hoogste kwaliteit aan de klant te kunnen leveren.