Stoppen met beoordelingsgesprekken

Stop met beoordelen, start met coachen

Het klassieke beoordelingsproces leidt tot ontevredenheid, bij zowel medewerkers als managers. Daarnaast kost het ontzettend veel tijd. Stop met dit ‘moetje’ en neem vandaag nog afscheid van saaie formulieren en beladen gesprekken. Introduceer een manier van werken die medewerkers helpt om de beste versie van zichzelf te zijn. Treams helpt je om een gezonde frequente feedbackloop te introduceren. De combinatie met kortcyclische doelstellingen zorgt ervoor dat de focus ligt op de toekomst in plaats van het verleden. Zo zorgt Treams ervoor dat gesprekken actueel, kort en waardevol zijn. 

Creëer een ervaring waar medewerkers van houden

Bespaar tijd dankzij focus op wat belangrijk is

Geef medewerkers de regie over hun carrière

Kortcyclisch werken leidt tot betere prestaties

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams die Treams gebruiken

Focus op de toekomst, niet op het verleden

Bespaar tijd door focus op wat belangrijk is

Verspil niet langer tijd aan eindeloos terugkijken naar wat niet goed ging. Richt je liever op hetgeen jullie te doen staat. Met Treams besteed je niet langer tijd aan repetitieve, moeizame taken in de HR cyclus. Vanuit één overzichtelijk dashboard heb je zicht op alle medewerkers. Daarnaast heb je dankzij de slimme inbox van Treams altijd in beeld wat je de komende tijd te doen staat, krijg je signalen van wat nu belangrijk is en worden medewerkers aan het werk gezet. Zo houdt je kostbare tijd over.

Inzicht in prestaties van medewerkers - Treams

zelf aan het stuur

Geef medewerkers de regie over hun carrière

Medewerkers presteren het best wanneer zij zelf aan het roer staan van hun eigen ontwikkeling. Door medewerkers actief deze verantwoordelijkheid te geven, haal je werk weg bij de manager. Medewerkers zijn blij, want zij worden geholpen om op het juiste moment 360 graden feedback op te halen en leidinggevenden houden tijd over. Een evaluatie leidt zo tot veel meer tevredenheid: het is minder werk, en de inzichten zijn veel rijker! 

op ieder moment bijsturen

Kortcyclisch werken leidt tot betere prestaties

Eén keer per jaar werken aan doelstellingen of persoonlijke ontwikkeling is al lang niet meer voldoende. In de dynamische wereld van vandaag moeten we onszelf regelmatig opnieuw uitvinden. Het is essentieel om continu te leren, ontwikkelen en zo onze prestaties te verbeteren. Treams helpt je om kortcyclische doelen te stellen die op een natuurlijke manier integreren met het dagelijkse werk en daarom direct impact hebben. Door op ieder moment inzicht te hebben in de voortgang van doelen kan er tijdig bijgestuurd worden. En wanneer doelen dan worden behaald, is dat reden voor een feestje! Zo helpt Treams ook om ieders bijdrage zichtbaar te maken, wat de basis is voor erkenning en waardering.

Online doelen stellen

Treams gebruikerservaring

6

Het aantal talen waarin Treams beschikbaar is. Ideaal voor internationale teams.

86%

Van de medewerkers zijn zeer tevreden over Treams dankzij ontwikkelacties die op hun eigen niveau zijn afgestemd.

41%

van al onze gebruikers gebruikt Treams alleen via hun mobiele telefoon.

Logo Branddeli

In plaats van Excel-sheets, met drie evaluatiemomenten per jaar, werken we aan een ontwikkeling die meer continu is. Om ervoor te zorgen dat het bezig zijn met ontwikkeling door de medewerkers wordt gezien als uitdaging, is het belangrijk dat de nieuwe manier van beoordeling & ontwikkeling de mogelijkheid biedt om hier continu mee bezig te zijn, er moet zicht zijn op de voortgang van ontwikkeling en het moet makkelijk en leuk in gebruik zijn.

Maartje Rodenhuis, HR Officer bij Branddeli

Lees meer...

Vind gemakkelijk talent met Treams

DOORSTROOM

Zet de achterdeur dicht. Bied toptalent een uitdagend perspectief

Wanneer een gewaardeerde medewerker vertrekt kan dat 6 tot 9 maanden salaris kosten om deze medewerker te vervangen. Treams is uitgerust met verschillende strategische inzichten die je helpen om doorstroom te faciliteren en ongewenste uitstroom van toptalent te voorkomen.

UITGELICHT ARTIKEL

Beoordeling schrijven; dat moet een medewerker zelf kunnen

Ieder jaar is het weer zo’n terugkerend moment… de beoordelingsgesprekken vinden plaats. Het is weer veel werk om voor iedereen iets fatsoenlijks op papier te toveren. Daarnaast zijn medewerkers (te vaak) gespannen voor het beoordelingsgesprek. Maar waarom? Onze filosofie is namelijk heel eenvoudig; een medewerker moet zijn of haar beoordeling zelf in kunnen vullen.

Evenementen Treams

EVENT

Masterclass: stap voor stap naar een nieuwe HR-cyclus

Wist je dat 95% van de managers en 59% van de medewerkers ontevreden is over het huidige beoordelingssysteem van hun organisatie? Schokkend, vind je niet?! In onze masterclasses helpen we je stap voor stap naar een nieuwe HR-cyclus