Go grow!

We geloven; ieder mens is mooi en groei is voor iedereen. Groei levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op. Voor mensen, teams en organisaties. Een groeiende organisatie is in beweging; het biedt medewerkers de mogelijkheid om te groeien en zich te ontwikkelen. Daarom willen we dat organisaties groeien. Ons platform laat mensen en teams groeien. Ondersteund door de software kunnen medewerkers heldere doelen stellen en behalen, continu feedback vragen en geven en hun kennis en vaardigheden vergroten. 

Sluit je aan bij onze toekomst van groei!
Treams is altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te komen versterken.

We zijn een internationaal team met grote ambities. Gevestigd in de Silicon Valley van Europa: Eindhoven. Bij Treams staat persoonlijke groei centraal. Wij zijn een leerschool; een plek om te ontwikkelen, waar ruimte is voor vallen en opstaan en om te blijven leren van wat er om ons heen gebeurt. We zijn een divers team maar maken samen lol. Treams is als thuis voor ons!

Vacatures

Open sollicitatie

Wil jij werken in een snelgroeiend bedrijf en betrokken zijn bij deze groei? Stuur dan nu jouw open sollicitatie en wie weet tot snel!

Waarom Treams?

Flexibele kantooruren

Héél veel koffie

Friday drinks

Skribbl wedstrijden

Lunch op kantoor

Laptop

Treams merchandise

Reiskostenvergoeding

Kantoor vlakbij Strijp-S in Eindhoven

Eindeloze ontwikkelkansen

Een greep uit onze klanten