Treams voor zakelijke dienstverlening

Bied toptalent een uitdagend perspectief

Wanneer een gewaardeerde medewerker vertrekt kost het gemiddeld 6 tot 9 maanden salaris om deze medewerker te vervangen. Voor specialistische profielen kan dat dit zelfs nog veel duurder uitpakken. Treams is uitgerust met slimme dashboards die je de juiste signalen en inzichten geven om doorstroom te faciliteren en ongewenste uitstroom van toptalent te voorkomen. Zo verlies je waardevolle medewerkers niet aan de concurrent.

Performance management software waar je medewerkers van houden

Vind en behoud toptalent

Maak het stellen van doelen motiverend en zinvol

Neem betere beslissingen op basis van data

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams die Treams gebruiken

Inzicht in talent binnen organisatie - Treams

Vind en behoud toptalent

Hou je beste mensen bij je, en weg van je concurrenten

Als medewerkers betrokken zijn en zich ontwikkelen, blijven ze hangen. Treams geeft je de inzichten die je nodig hebt om de behoeftes van medewerkers te begrijpen. Zo ontdek je bijvoorbeeld makkelijk wat medewerkers zoeken in een volgende stap en daag je hen uit om nieuwe dingen te ontdekken en zichzelf verder te ontwikkelen. Win van je concurrenten en creëer een leuk en uitdagend ontwikkelpad. Daag medewerkers uit om de beste versie van zichzelf te worden.

Doelen stellen, volgen en bereiken!

Maak het stellen van doelen motiverend en zinvol

Om doelen waardevol te maken, moeten ze naadloos onderdeel zijn van iemands dagelijkse werkzaamheden. Ook moeten de impact en de verwachtingen rondom doelen duidelijk zijn. En uiteraard is het essentieel dat medewerkers zelf hun doelen opstellen en prioriteiten kiezen. Pas dan zullen doelen leiden tot betere prestaties. Treams zorgt ervoor dat medewerkers hun persoonlijke doelen kunnen afstemmen op organisatiedoelen en maakt de resultaten tastbaar.

Online doelen stellen

Data = everything

Neem betere beslissingen op basis van data

Begrijp waarom mensen vertrekken. Treams geeft je de data die je nodig hebt om te begrijpen waarom medewerkers vertrekken. Door middel van de slimme dashboards in Treams krijg je de data die je nodig hebt om vroegtijdig actie te ondernemen en problemen aan te pakken. En dat alles geautomatiseerd en in één compleet pakket.

Treams gebruikerservaring

4x

meer betrokken medewerkers doordat zij zelf hun doelen opstellen

86%

van de medewerkers is zeer tevreden over Treams dankzij de personalisatie van performance management

25%

meer behoud van toptalent dankzij het bieden van ontwikkelperspectief en groeikansen

Logo Branddeli

In plaats van Excel-sheets, met drie evaluatiemomenten per jaar, werken we aan een ontwikkeling die meer continu is. Om ervoor te zorgen dat het bezig zijn met ontwikkeling door de medewerkers wordt gezien als uitdaging, is het belangrijk dat de nieuwe manier van beoordeling & ontwikkeling de mogelijkheid biedt om hier continu mee bezig te zijn, er moet zicht zijn op de voortgang van ontwikkeling en het moet makkelijk en leuk in gebruik zijn.

Maartje Rodenhuis, HR Officer bij Branddeli

Lees meer...

Vind gemakkelijk talent met Treams

DOORSTROOM

Zet de achterdeur dicht. Bied toptalent een uitdagend perspectief

Wanneer een gewaardeerde medewerker vertrekt kan dat 6 tot 9 maanden salaris kosten om deze medewerker te vervangen. Treams is uitgerust met verschillende strategische inzichten die je helpen om doorstroom te faciliteren en ongewenste uitstroom van toptalent te voorkomen.

Inzicht in de prestaties en ontwikkeling van ieder team in Treams

SNELGROEIENDE ORGANISATIE

Zet organisatiegroei om in ontwikkelkansen voor medewerkers

Voor toptalent is het missen van uitdagend werk de belangrijkste reden om bij een organisatie te vertrekken. Het voordeel voor (snel)groeiende organisaties is dat er elke dag weer nieuwe uitdagingen zijn. De organisatie is continu in beweging en dit biedt volop kansen voor medewerkers om door te groeien. Treams maakt het makkelijk om deze ontwikkelkansen inzichtelijk te maken en te verzilveren. Zo behoud je talent en verlies je waardevolle medewerkers niet aan de concurrent. 

Inzicht in managers die het goed doen in Treams

BETROKKENHEID

Creeër het team waar iedereen in wil zitten

Onderzoek toont aan dat een hoge betrokkenheid leidt to meer productiviteit, retentie en winstgevendheid. Treams geeft je real-time inzicht in de medewerkersbetrokkenheid en biedt bruikbare gegevens om ontwikkeling te stimuleren en betrokkenheid te verhogen.