Agenda

Mis niets! Word, net als meer dan 10.000 andere mensen, lid van onze community en ontvang al het nieuws omtrent onze events direct in je inbox.

Komende events

Keuze uit verschillende data

Gratis online masterclass: stap voor stap naar een nieuwe HR-cyclus

Wist je dat 95% van de managers en 59% van de medewerkers ontevreden is over het huidige beoordelingssysteem van hun organisatie? Schokkend, vind je niet?!

De klassieke systematiek ondersteunt de ontwikkeling van medewerkers vaak onvoldoende. Daarnaast ontbreekt de link tussen persoonlijke doelen en de doelen van de organisatie nog te vaak. Tot slot kost het veel tijd om ieder jaar weer voor iedere medewerker iets op papier te toveren. Gemiddeld kost het klassieke proces van functionerings- en beoordelingsgesprekken 200 uur per jaar. En dat terwijl de tevredenheid ongekend laag is. Dat moet anders!

Maar waar begin je?

27 mei 2021

Beter belonen

Ben je de beladen beoordelingsgesprekken die eigenlijk over salarisverhoging gaan ook zo beu? Wil je als organisatie anders belonen en weet je niet hoe? Waar begin je en wat kom je tegen bij verandering?

Samen met Auke Swinkels en Irene Oerlemans van innovatief HR adviesbureau Bunchmark organiseren we deze masterclass. Tijdens deze masterclass delen zij hun ervaring met performance management en belonen. Samen met de deelnemers bekijken ze interessante alternatieven en inspirerende klantcases.

Er zijn momenteel geen events gepland. Hou deze pagina in de gaten voor aankomende events.

🎉 Yay! Nieuwe feature: team- en organisatie OKRs