Agenda

Mis niets! Word, net als meer dan 10.000 andere mensen, lid van onze community en ontvang al het nieuws omtrent onze events direct in je inbox.

Komende events

Keuze uit verschillende data

Gratis online masterclass: stap voor stap naar een nieuwe HR-cyclus

Wist je dat 95% van de managers en 59% van de medewerkers ontevreden is over het huidige beoordelingssysteem van hun organisatie? Schokkend, vind je niet?!

De klassieke systematiek ondersteunt de ontwikkeling van medewerkers vaak onvoldoende. Daarnaast ontbreekt de link tussen persoonlijke doelen en de doelen van de organisatie nog te vaak. Tot slot kost het veel tijd om ieder jaar weer voor iedere medewerker iets op papier te toveren. Gemiddeld kost het klassieke proces van functionerings- en beoordelingsgesprekken 200 uur per jaar. En dat terwijl de tevredenheid ongekend laag is. Dat moet anders!

Maar waar begin je?

September 2021

Growth Month 2021

Het is alweer bijna september. Time to go back to school! Maar waar haal jij jouw inspiratie vandaan om weer vol energie aan de slag te gaan met jullie people projecten? Waar vind je frisse ideeën en inspiratie van organisaties die innoveren in het people vak? Bij Treams natuurlijk! Speciaal voor al die ambitieuze people leaders organiseren wij de Growth Month. Een event bomvol inspiratie, lessen en verdieping waar je zelf veel van leert en waar jouw organisatie dus ook beter van wordt. Het is tijd om jouw groei een kickstart te geven. Meld je aan voor de Treams Growth Month 2021! Tijdens alle s3essies is er voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. In korte tijd ben je weer helemaal bijgepraat. Zien je we in september?

Er zijn momenteel geen events gepland. Hou deze pagina in de gaten voor aankomende events.

🎉 Yay! Nieuwe feature: team- en organisatie OKRs