Agenda

Mis niets! Word, net als meer dan 10.000 andere HR experts en directieleden, lid van onze community en ontvang al het nieuws omtrent onze events direct in je inbox.

Komende events

Keuze uit verschillende data | Gratis online masterclass

Zo laat je een feedbackcultuur groeien in een zelfsturende organisatie

Wanneer je kiest voor Agile, de nieuwe manier van werken, is dat een grote verandering. Hoe neem je jouw mensen hier succesvol in mee, wat zijn hierbij de belangrijkste learnings en hoe embed je feedback geven laag in je organisatie.

 

Keuze uit verschillende data | Gratis online masterclass

Feedback is de brandstof voor groei. Zo zorg je ervoor dat mensen het ook echt gaan én blijven doen

Feedback is één van de beste manieren om te weten wat goed gaat en waar we kunnen verbeteren. Niet voor niets dat het ook wel de brandstof van groei wordt genoemd. Toch geeft 65% van de mensen aan dat zij meer feedback zouden willen ontvangen op het werk. Tijd voor actie dus! Maar hoe bouw je nou aan een feedbackcultuur binnen je organisatie?

Keuze uit verschillende data | Gratis online masterclass

Stap voor stap naar een nieuwe HR-cyclus

Wist je dat 95% van de managers en 59% van de medewerkers ontevreden is over het huidige beoordelingssysteem van hun organisatie? Schokkend, vind je niet?!

De klassieke systematiek ondersteunt de ontwikkeling van medewerkers vaak onvoldoende. Daarnaast ontbreekt de link tussen persoonlijke doelen en de doelen van de organisatie nog te vaak. Tot slot kost het veel tijd om ieder jaar weer voor iedere medewerker iets op papier te toveren. Gemiddeld kost het klassieke proces van functionerings- en beoordelingsgesprekken 200 uur per jaar. En dat terwijl de tevredenheid ongekend laag is. Dat moet anders!

Maar waar begin je?

Er zijn momenteel geen events gepland. Hou deze pagina in de gaten voor aankomende events.