Betrokkenheid vergroten

Creëer het team waar iedereen bij wil horen

Medewerkers die de beste versie van zichzelf zijn: dat is wat telt. Onderzoek toont aan dat een hoge betrokkenheid onder medewerkers leidt tot betere prestaties en een hogere productiviteit. Treams geeft real-time inzicht in de medewerkersbetrokkenheid en biedt bruikbare gegevens en inspiratie om de ontwikkeling van medewerkers te stimuleren en hun betrokkenheid te vergroten.

Betrokkenheid is de belangrijkste drijfveer voor prestaties

Onderneem actie waar het nodig is

Creëer ruimte voor eerlijke gesprekken

Maak het stellen van doelen motiverend en zinvol

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams die Treams gebruiken

Surveys voor direct inzicht

Onderneem actie waar het nodig is

Het is belangrijk om je mensen goed te kennen en te weten waar hun behoeftes liggen. Om die te achterhalen is het belangrijk om goed te luisteren. Treams helpt je om goed te luisteren en geeft inzicht in wat je medewerkers belangrijk vinden. Hebben ze voldoende autonomie en hoe staat het met hun vertrouwen in het leiderschap? Ontdek wat telt en verbeter het. De surveys van Treams verzamelen feedback van medewerkers en geven direct inzicht in hun betrokkenheid. Met deze inzichten maak je van iedere medewerker een ware ambassadeur voor je organisatie. Zo vergroot je dus de betrokkenheid!

Feedback

Creëer ruimte voor eerlijke gesprekken

Feedback is een essentieel onderdeel van doorlopende ontwikkeling, verbeterde prestaties en teamwork. Door medewerkers frequent toekomstgerichte feedback te geven, kunnen zij door steeds een beetje beter te worden hun prestaties verbeteren.  Dankzij Treams stel je de juiste vragen en gaat de kwaliteit van de feedback omhoog. Daarnaast helpt Treams je om goede feedback gesprekken te voeren op het juiste moment.

Doelen stellen, volgen en bereiken!

Maak het stellen van doelen motiverend en zinvol

Om doelen waardevol te maken, moeten ze naadloos onderdeel zijn van iemands dagelijkse werkzaamheden. Ook moeten de impact en de verwachtingen rondom doelen duidelijk zijn. En uiteraard is het essentieel dat medewerkers zelf hun doelen opstellen en prioriteiten kiezen. Pas dan zullen doelen leiden tot betere prestaties. Treams zorgt ervoor dat medewerkers hun persoonlijke doelen kunnen afstemmen op organisatiedoelen en maakt de resultaten tastbaar.

Online doelen stellen

Treams gebruikerservaring

Medewerkers die betrokken zijn bij het stellen van doelen zijn

4x meer

betrokken bij de organisatie.

85%

van de medewerkers wereldwijd is niet betrokken bij hun werk.

70%

van de betrokkenheid van medewerkers wordt beïnvloed door de manager.

Melissa Uljevic - True

Bij mijn kennismaking met Treams was voor mij al meteen duidelijk dat er heel veel mogelijkheden waren om ons performance management anders in te richten. We zijn meteen in het diepe gesprongen en gestart met een kleine groep. Later hebben we dit uitgebouwd. Iedere True-medewerker heeft nu altijd en overal toegang tot zijn of haar doelen- en ontwikkelplan.

Melissa Uljevic, Head of HR bij True & Broad Horizon

Lees meer...

True logo

KLANTVERHAAL

Performance Management moet slim en simpel zijn.

“Bij True werkten we met een lange vragenlijst met vaste vragen waarbij we normeringen aanhielden. Dat was verre van gebruiksvriendelijk. Bovendien willen wij vooruitkijken en niet achteraf het functioneren beoordelen. In 2018 zijn we rigoureus gestopt met deze wijze van cyclisch beoordelen. We wilden het voor onze managers en medewerkers zo makkelijk mogelijk maken door ze alle tools te geven die ze nodig hebben.”

Start met Talent management

UITGELICHT ARTIKEL

Verlaag je verzuimpercentage door bevlogen en betrokken medewerkers

Steeds vaker vallen medewerkers uit met burn-out klachten. Ze ervaren steeds meer werkdruk en minder autonomie op hun werk, zijn emotioneel uitgeput en voelen zich ‘leeg’ na een dag werken. Het percentage werknemers met burn-outklachten is van 2007 naar 2017 zelfs met 5% toegenomen. Werkdruk is vaak het probleem, maar zonder werkdruk slaat de verveling snel toe. Er moet dus een middenweg gevonden worden. Maar hoe doe je dat?

Werkboek: Hoe je stap voor stap bouwt aan een feedbackcultuur

WERKBOEK

Hoe je stap voor stap bouwt aan een feedbackcultuur

De switch naar een feedbackcultuur is echt niet makkelijk. Met dit werkboek helpen we je door middel van opdrachten, tips & tricks en theorie met de eerste stappen naar jullie feedbackcultuur.