Downloads

Gratis je kennis bijspijkeren

Boeken-05.png

We werken steeds vaker in agile team waarbij leiderschap lager in de organisatie ligt. Maar hoe ontwerp je het gehele proces van performance management opnieuw, zodat dit bij de nieuwe werkwijze aansluit?

Performance Management in agile organisaties

WEBINAR

Plaatjes bij downloads-07.jpg

De switch naar een feedbackcultuur is echt niet makkelijk. Met dit werkboek helpen we je door middel van opdrachten, tips & tricks en theorie met de eerste stappen naar jullie feedbackcultuur.

Hoe je stap voor stap bouwt

aan een feedbackcultuur

WERKBOEK

Boeken-06.png

Benieuwd hoe Treams iedere dag meer dan 30.000 medewerkers helpt met hun groei en ontwikkeling en wil je weten welke mogelijkheden ons systeem allemaal heeft? Je leest het in onze brochure!

Treams brochure

BROCHURE

Plaatjes bij downloads1-06.jpg

In dit magazine nemen we je stap voor stap mee naar fitte, vitale medewerkers die continu bezig zijn met hun groei en ontwikkeling.

Lekker in je werk!

MAGAZINE

Boeken-02.png

Welke factoren dragen eigenlijk bij aan werkgeluk? En heeft werkgeluk dan ook te maken met de kans om te groeien en ontwikkelen? Dit en nog veel meer over werkgeluk lees je in ons werkgeluk magazine.

E-BOOK

Plaatjes bij downloads-08.jpg

Hulp nodig bij het stellen van de juiste feedbackvragen? Ter inspiratie hebben we een lijst met 10 vragen voor je samengesteld.

Feedback voorbeeld

vragenlijst

INSPIRATIE!

Boeken-01.png

Hoe kan je op de beste manier doelen stellen? Wat voor soort doelen zijn er? En wat levert het stellen van doelen op? In dit magazine geven we je tips, tricks en inspiratie hoe je dit het beste aan kan pakken. 

Doelenmagazine

E-BOOK

Boeken-05.png

In dit webinar nemen we je in 8 stappen mee naar een passende, nieuwe jaarcyclus waarbij medewerkers en managers continu in gesprek zijn.

Stoppen met beoordelen, in 8 stappen naar een passend alternatief

WEBINAR

Boeken-04.png

In dit magazine leer je alles over het vragen, geven en ontvangen van (360 graden) feedback. Een magazine vol inspiratie, tips & tricks en weetjes.

E-BOOK

Groei is voor iedereen, dat is waar we bij Treams in geloven. Het levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op voor mensen, teams en organisaties. In een groeiende organisatie ontstaat er ruimte voor medewerkers om te groeien en te ontwikkelen. Leer meer over Treams...

Wil je ook niets missen?

  • LinkedIn - White Circle

Benieuwd hoe onze tool eruit ziet?