Treams voor ingenieurs & industrie

No-nonsense performance management voor techneuten op elk niveau

Het oplossen van complexe problemen laat het hart van menig ingenieur sneller kloppen. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, maar vooral in de vorm van uitdagend werk en de kans om hierin een bijdrage te leveren. Wij begrijpen dat performance management alleen werkt met weinig poespas, en met veel verantwoordelijkheid en regie bij de medewerker zelf. Treams stimuleert medewerkers om zelf op onderzoek uit te gaan naar de beste versie van zichzelf. En daarbij sluiten we aan bij wat iemand wil en kan: een passende oplossing voor elk niveau. Complex? Nee, helaas niet 😉

Screenshot van het performance management platform van Treams met daarbij drie foto's van engineers en techneuten

Vergeet one size fits all. Ontwikkeling is voor iedereen!

Neem betere beslissengen op basis van data

Sluit ontwikkelacties aan op de behoeftes van verschillende medewerkers

Vind collega's met de juiste skills, kennis en ervaring

Sluit je aan bij meer dan 10.000 teams in de techniek die Treams gebruiken

Data = everything

Neem betere beslissingen op basis van data

Begrijp waarom mensen vertrekken. Treams geeft je de data die je nodig hebt om te begrijpen waarom medewerkers vertrekken. Door middel van de slimme dashboards in Treams krijg je de data die je nodig hebt om vroegtijdig actie te ondernemen en beginnende problemen aan te pakken. En dat alles geautomatiseerd en in één compleet pakket.

Templates voor performance management cyclus

Templates voor ieder profiel

Sluit ontwikkelacties aan op de behoefte van iedere medewerker

One size fits all geldt al lang niet meer als het gaat om de ontwikkeling en prestaties van medewerkers. Op basis van jarenlange ervaring hebben we verschillende templates samengesteld die ervoor zorgen dat de ontwikkelcyclus goed aansluit bij wat iemand kan en wil. Zo wordt persoonlijke groei voor iedereen haalbaar en dat leidt tot een hogere motivatie en tevredenheid van àlle medewerkers.

Bouw sterke teams

Vind collega's met de juiste skills, kennis en ervaring

Met Treams kunnen medewerkers eenvoudig in elkaars profielen zoeken op basis van naam, afdeling, vaardigheden, skills en ervaring. Want goed kunnen zoeken is essentieel om mensen te vinden. Zo vind je eenvoudig mensen met een bepaalde ervaring of kennis. Goed kunnen zoeken is essentieel om mensen te vinden. Zo kunnen medewerkers bijvoorbeeld eenvoudig potentiële mentoren en coaches benaderen. 

Daarnaast helpt het je om klussen of vacatures snel in te vullen. En dat biedt dan weer direct een ontwikkelkans voor een collega. Win-win! 

Vind de juiste medewerkers met de juiste skills of ervaring

Treams gebruikerservaring

6

Het aantal talen dat standaard in Treams beschikbaar is. Sluit qua taal en content aan bij de wereldwijd verschillende culturen van samenwerken. Ideaal voor internationale teams.

86%

Van de medewerkers zijn zeer tevreden over Treams dankzij ontwikkelacties die op hun eigen niveau zijn afgestemd.

41%

van al onze gebruikers gebruikt Treams alleen via hun mobiele telefoon.

Logo brabantia

Wij willen dat onze medewerkers zich ontwikkelen. Daarvoor heb je de input van een ander nodig. Treams heeft medewerkers bewust gemaakt dat het krijgen en geven van feedback niet eng is en complimenten geven leuk is!

Petra Hasselo, HR-manager bij Brabantia

Lees meer...

Vind gemakkelijk talent met Treams

DOORSTROOM

Zet de achterdeur dicht. Bied toptalent een uitdagend perspectief

Wanneer een gewaardeerde medewerker vertrekt kan dat 6 tot 9 maanden salaris kosten om deze medewerker te vervangen. Treams is uitgerust met verschillende strategische inzichten die je helpen om doorstroom te faciliteren en ongewenste uitstroom van toptalent te voorkomen.

Inzicht in de prestaties en ontwikkeling van ieder team in Treams

SNELGROEIENDE ORGANISATIE

Zet organisatiegroei om in ontwikkelkansen voor medewerkers

Voor toptalent is het missen van uitdagend werk de belangrijkste reden om bij een organisatie te vertrekken. Het voordeel voor (snel)groeiende organisaties is dat er elke dag weer nieuwe uitdagingen zijn. De organisatie is continu in beweging en dit biedt volop kansen voor medewerkers om door te groeien. Treams maakt het makkelijk om deze ontwikkelkansen inzichtelijk te maken en te verzilveren. Zo behoud je talent en verlies je waardevolle medewerkers niet aan de concurrent. 

Inzicht in managers die het goed doen in Treams

BETROKKENHEID

Creeër het team waar iedereen in wil zitten

Onderzoek toont aan dat een hoge betrokkenheid leidt to meer productiviteit, retentie en winstgevendheid. Treams geeft je real-time inzicht in de medewerkersbetrokkenheid en biedt bruikbare gegevens om ontwikkeling te stimuleren en betrokkenheid te verhogen.