Laat je inspireren door de verhalen van onze klanten

Je bent in goede handen!

Trusted partner van toonaangevende bedrijven

Wat hebben Nederlands grootste webwinkel, snelst groeiende fitnessketen, gemeente en bekendste goede doel gemeen? Ze kozen allemaal voor Treams!

Benieuwd hoe onze tool eruit ziet?

Intuïtieve software waar medewerkers blij van worden

...aldus medewerkers zelf!

De interface is super gebruiksvriendelijk en het helpt goed om op een andere manier na te denken over mijn persoonlijke doelen en de doelen van mensen in mijn team.

Een gebruiksvriendelijke tool die intuïtief werkt.

Door het gebruik van Treams blijf je jezelf uitdagen.

Treams is een goed handvat om je doelen en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en monitoren.

Onze drie modules

Doelen stellen via ons platform.png

Doelen stellen

Eenvoudig doelen stellen en monitoren, door de waan van de dag wordt het nog wel eens vergeten. Jammer, want doelen vormen de basis voor bevlogen medewerkers. Hoe je dit kunt veranderen?

Feedback vragen via een app

Feedback vragen

Feedback is wat ons betreft dé brandstof voor persoonlijke ontwikkeling. Van een compliment tot 360 graden feedback, alles draagt bij. Actief. Elke dag. Samen! Hoe moet je feedback vragen en kom je tot een feedbackcultuur?

Persoonlijke ontwikkeling icon

Persoonlijke ontwikkeling

In het digitale tijdperk is een leven lang leren meer dan ooit van belang. Leren en ontwikkelen is echter niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Hoe faciliteer je daarom de verschillende generaties in dit proces?

Groei is voor iedereen, dat is waar we bij Treams in geloven. Het levert ruimte, energie, creativiteit en plezier op voor mensen, teams en organisaties. In een groeiende organisatie ontstaat er ruimte voor medewerkers om te groeien en te ontwikkelen. Leer meer over Treams...

Wil je ook niets missen?

  • LinkedIn - White Circle

Benieuwd hoe onze tool eruit ziet?