Treams

treams - hr & talent application

Microlab 5e verdieping
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
Nederland

Bel: +31(0)40 – 744 08 88
Mail: info@treams.nl

Doelen stellen, individueel of in een (project-)team, is eenvoudig in Treams. Dit kan eens per jaar, maar beter nog is elk kwartaal: 3 maanden is nou eenmaal een veel overzichtelijkere periode om resultaten neer te zetten. Hoe dan ook: zorg dat het collectieve doel altijd helder is. Alleen als medewerkers betrokken zijn bij de collectieve ambitie, kunnen ze het beste van zichzelf geven. En vergeet vooral niet: doelen behalen is leuk, resultaten vier je samen!

001_0009

Individuele-, team- en organisatiedoelen

Ook voor alle informele gesprekken met je manager

 002_0000

Integreer met continue feedback   

001_0011

Zelf de HR-cyclus inrichten

001_0003

Beoordelen en belonen 

 

001_0012

Persoonlijke talenvoorkeur

003_0003

Maak acties en notities en volg de voortgang 

002_0014

Eenvoudig design

 

resultaat begint met een goed gesprek

Met Treams richt je een natuurlijk ritme van gesprekken en doelstellingen in. De wekelijkse of maandelijkse ‘check-in’ momenten met je manager houd je bij in Treams. Ook de kwartaal-, halfjaar- of jaarlijkse ijkmomenten om doelstellingen te evalueren heb je altijd bij de hand. Je bepaalt zelf het ritme en hoe jouw HR cyclus eruit ziet:

  • Doelstellen
  • Voortgang
  • Beoordelen

Treams geeft handvatten om de goede vragen te stellen en afspraken te maken over resultaten en competenties. Naast individuele doelen, kun je eenvoudig doelen stellen voor alle mensen in een team, afdeling of voor iedereen. Treams werkt met de eigen competenties van de organisatie en ondersteunt ook competentie management op basis van niveau beschrijvingen.

002_0014

 

stap voor stap naar feedback

Treams biedt alle ruimte om het proces voor de HR cyclus zelf flexibel in te richten. Werk je bij een organisatie waar de HR cyclus met functionerings- en beoordelingsgesprekken gedigitaliseerd moet worden? Dat is eenvoudig met Treams. Wil je vervolgens stap voor stap werken naar een proces van continue feedback? Zet dan onze feedback module in. We weten uit ervaring: dit gaat stap voor stap. Je mensen en cultuur zijn niet morgen klaar om direct open feedback te geven, maar met onze praktische tips & tools ben je overmorgen al een heel eind op weg!

002_0008

 

overzicht voor managers

De leidinggevende is essentieel voor het werken aan resultaat en ontwikkeling van medewerkers. Treams rust de leidinggevende toe met praktische hulpmiddelen om die strategische rol handen en voeten te geven. Er is ondersteuning voor dagelijks werk: alle dagelijkse notities, afspraken en acties voor een medewerker staan overzichtelijk bij elkaar. De koppeling met Outlook en Google Agenda importeert gemaakte afspraken in de dagelijkse agenda. Verschillende overige rapportages worden ook eenvoudig gegenereerd.